reklama

Wrzesień 2010...

hej hej

ja dzis tez po wizycie u gina , niestety nadzerka nie ustąpiła, ostatnio miała II/III stopień, gin pobrał mi wymaz na cytologie i za 3 tyg. wynki bedą, mam juz skierowanie do szpitala na wypalanie albo wycięcie tego;/ , myślałam ze po ciąży się cofnie, zaleczy , a on mówi ze jest gorzej niż było. takze agim jesteśmy we dwie, i nie martw się to można usunac.

trixi no niezłego masz mężusia, ale sie uśmiałam:)
gaju, marja ma racje ja tez podaje pomiędzy karminiami herbatkę, teraz ruminkowa z hipp bo małemu smakje, bo tak to by żarł i żarł, no i brzuszek lepiej pracuje po niej, tam pisze że takie małe dziecko powinno dziennie wypijac 100 ml mój wypija dziennie wiecej nawet 250-300 to nie zaszkodzi dzieczyny? no i ja tez przeszłambym sie do pediatry, zreszta tak właśnie zrobiłam jak mały wyl mi całymi dniami, no i nic mu nie jest więc teraz wiem ze taki juz jest i tyle, bo u nas znowu zaczęło się nieustanne marudzenie
skrzaciku zdrówka zyczę, kuruj sie

aaa uciekam bo mały się budzi, bo jeszcze w wózku śpi po spacerze
później poodpisuje bo miała coś jeszcze napisac

reklama
Gosheek moja wypijała 120 z ty ze na dwa razy najpierw 60 odbicie i po 5-10 minutach dopijała do 120 i to była norma a teraz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakby szlag by trafił wszystko i nie ukrywam ze strasznie sie denerwuje,właśnie teraz ide ja przebudzic zeby coś wypiła bo do tej pory wypiła 240 ml a za chwile doba sie kończy

Karolina moja jak narazie zjadla 300 i ostatni posilek tak jak mowisz odbitka i dalej jemy z tym ze tych odbitek bylo chyba z piec nim zjadla 100 i karmienie trwalo godzine ;/. Na dodatek przesypia cale noce wiec nocne karmienie odpada, a nad ranem wcale nie nadrabia nocnej straty bo laskawie 90 zjada. A jak ja wybudzam przed 24 zeby jeszcze na spiocha cos zjadla to wczoraj np bylo to tylko 40 ml:/ Martwi mnie to bo ona przez to slabo przybiera na wadze...:angry:

malgos a u Ciebie ile tych posilkow na dobe wychodzi i ile lacznie ml na dobe wypada??? bo ty tez swoim mleczkiem tak jak ja karmisz wiec jestem Ciekawa, no i jak Twoj synus przybiera??

kerna-swietne njusy.waleczne z was babki:)

trixi-padam zze smiechu,no to sie dobrali,pewnie na Euro 2012 male piwo kasia z tata walnie:))0

Przepraszam że tylko o sobie ale właśnie odebrałam wyniki cytologii i mam PapaIIIb, obecność LSIL - obejmuje HPV/łagodną dysplazje CIN-1:no::no:

Sprawdziłam w necie - łagodne stany przedrakowe:no:
Mam wezwanie do poradni K na środe..

bez paniki, moze neiciekawie taka wiadomosc dostac,wspolczuje ale dodatkowe badania na pewno wyklucza chorobe;)

Hej dziewczyny!
Kerna wiedziałam że uda Ci sie coś załatwić :tak: Życze Tobie i Twojej córeczce żeby ten turnus przyniósł jak największą poprawę.
Beniaminka moja też dziś wydziwiała przy cycu.Chwytała, puszczała cyca a darła sie przy tym w niebogłosy. Więc odmrozilam trochę mleczka i podałam jej z butelki. Zjadła wszystko, odbiła się jej i momentalnie zapadła w drzemkę. Więc chyba poczuła cop to znaczy butla i że przy butli nie trzeba się męczyć :baffled:
Trixi buhaha :rofl2: Niezłe ma pomysly ten Twój mężulek.
Agim79 nie przejmuj sie (wiem, łatwo się mówi), może to nic strasznego. Moja siostra była w podobnej sytuacji. Ale na szczęści to nie jest aż tak straszne jak jej się na początku wydawalo. Niestety po ciąży jej siię nie poprawiło i lekarz zalecił jej wtedy szczepienie na raka szyjki macicy. Na szczęście wyniki po 5 latach nie są gorsze.
gosheek nie martw się. Dzieci uwielbiają jeździć. Coś na ten teamat może powiedzieć Sara bo ona mia już długą podróż z maluszkiem za sobą.
gaja ja zgadzam się z dziewczynami. Skonsultuj to z lekarzem. Przynajmniej będziesz miała pewność że nic mu nie dolega.

Co do karmienia. W pełni się z Wami zgadzam. Sposób karmienia leży w kwesti matki. I ona wybiera co dla niej i dla jej dziecka jest najlepsze. Każda matka chce dla swojego dziecka jak najlepiej.

Miłego wieczoru Wszystkim życzę.

Witam wieczornie :) niestety jestem tak zabiegana że nie mam zbytnio czasu na forum ale mimo to staram się Was czytać na bieżąco a z odpisywaniem to właśnie różnie bywa... teraz mały śpi wykąpany i najedzony a mama ma chwilkę czasu dla siebie, ale zaraz chyba też idę "spać" bo mój mąż półnagi leży w łóżku i gra moją urodzinową niespodziankę :-)

miłego wieczorku, i spokojnej nocy życzę :-)

Dzięki za rady :)
Dałam mu ten czopek na uspokojenie dziś już i zobaczymy jak noc minie bo na razie usnął ale zapewne się jeszcze obudzi za 30 minut. Generalnie on nie płacze jakby coś mu dolegało tylko jakby chciał coś wymusić :/ Zaczyna od takiego płaczu kaszlącego a dopiero potem zaczyna arię a dam cycka i spokój, gdyby to był brzuszek to podejrzewam, że by nie ssał, no i krzyk byłby inny. Mój mąz to wręcz od jego jęków i kwęków nabawił się lekkiej nerwicy bo strasznie go w mostku boli a jak Maks zaczyna marudzić to od razu do kibla leci, bo nosi go, lula, gada i nic i suma sumarum rozstroju żołądka dostaje. Tylko ja mam nerwy w miare stalowe. Sama się sobie dziwię, że w miarę egzystuje a jak to mój T. mówi po moim wyglądzie nikt by mi nie uwierzył że nocki zarywam.

dziewczyny u nas wychodzi ok 8/9 karmien na dobe..w dzien wypija ok 80/90ml zalezy czy przysnie czy nie a w nocy zjada wszystko czyli 100ml..karmie go tak co 3h i w nocy wychodza dwa karmienia o polnocy i 3..pozniej 6 rano i tak dalej..na pierwszym szczepieniu wazyl 4100 a urodzil sie 3000 i nie wiem ile wazy teraz.

30 minut temu dostał butlę w chwili obecnej obudził się i wyje, smoka wypluwa i wyje. Ja się wykończę. Jeszcze na dodatek niedawno się z T. pokłóciłam przed jego wyjściem z pracy - on zazdrosny jest o to że ja konto na facebooku mam i że jacys goście do mnie bzdury wypisują :/ A nie wchodziłam tam 2 lata i dziś wlazłam żeby wziąc tylko udział w konkursie a on wielka obraza. A do dupy to, wyć mi się chce i mam wszystkiego dosyć.

reklama
gaju tulam..jak nie urok...ale Z tym twoim Skarbem to na prawdę wielka zagadka...:no::no::no:o coś tu chodzi...
moja zreszta też dzisiaj mi wyła chyba ze 3 godziny. Ale to dlatego, ze nie byłą wyspana...dawałam cyca, smoka, lulanie..wszytko na nic bo ona tak siędarła że w uszach brzęczało. W końcu dałą spokój i zasnęła chyba z płaczu:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry