Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zaczynam dzisiaj 10 tydzień - ale fajnie mi z tym...

jeszcze 2 tygodnie i koniec 1 trym.

fajnie, ja tak zawsze sobie tłumaczę byle do 12 tyg. wtedy dzidziuś bardziej bezpieczny, potem byle do 24 tyg.bo w razie czego już uratują, a potem to już byle do38 i jest-ok;-)Małapralinka ja cały czas trzymam za Was kciuki i mam nadzieje ze sie dobrze wszystko skonczy.
witam nowe wrzesniowe mamy.
Ja dzis wstałam w super humorem..mezus kupił bukiet czerwonych róż i zjedlismy wspólnie super sniadanko.
powiedzcie mi bo nie wiem czy mam sie martwic czy nie...ale podczas pobytu w toalecie zaczełam jakos dziwnie plamic na brazowo... narazie co prawda zdarzyło sie to tylko raz ale i troche zaczal bolec mnie brzuch :-( humor odrazu mi sie popsuł. teraz leze w łózku i boje sie ponownie isc do łazienki. pomocy :-(
U mnie 1kg. mniej, ale u mnie to żaden dramat waga = 66kg., ale bratowa mojego męża zaeszła do 51 kg. w ciąży, tak, że spokojnie czasem się chudnie, potem coś przybierze, a dziecko już sobie miejsce znajdzie;-)Dziewczyny jak u was z wagą? Ja nic nie tyje i zaczynam sie troche martwić, bo to juz koniec 9 tyg a ja nic nie przytyłam wrecz przeciwnie schudłam 2kg i waga nie chce drgnąć w góre. Mam mdłosci i wymioty ale zaraz nadrabiam jedzeniem bo jestem ciagle głodna, mysle ze nawet wiecej jem niz przed ciażąOgólnie jestem drobniutką osóbką wiec pare kg by sie przydało, wszyscy mówia gdzie ja zmieszcze dzieciatko w brzuchu... ale mam problem, co nie?

co będzie potem)niestety to chyba sprawka spania z naszym synkiem, bo z mężem się usuwamy, jak możemy a nsz mały Królewiec ma łóżko do dyspozycji...ale najgorsze jest to, że on pieknie spał w łóżeczku, ale odkąd zima, to jego odkrywanie nocne kończyło się choróbskami a w łóżku mamy nad tym większą kontrolę, czyli jednym słowem- wiosno- gdzie jesteś????Chyba za wczesnie sie przestraszyłam.. narazie cisza bez plamien i mam nadzieje ze tak zostanie... Co to progesteronu to gine profilaktycznie dała mi Duphaston. A jezeli chodzi o plamienia ja tez je miałam w poprzedniej ciąży, niestety u mnie też było juz za późno- na szczescie są one zupełnie inne. I tym sie pocieszam.
Małapralinka jesteśmy wszystkie z Tobą .... i trzymam dalej kciukasy
Jedziemy na tym samym wózku![]()
ja już się nie moge doczekać kiedy zacznę 18t. wtedy bedę mogła już poznać płeć maleństwa a co za tym idzie można wtedy myśleć już o wyprawce itd.. czy odświerzyć ubranka po bracie czy zakupić nową
:-)