Misiaaka
Fanka BB :)
lilu02 ojej to strasznie późno chyba!! A ja się martwiłam, że tylko ja będę miała USG bardzo późno bo gdzieś za dwa tygodnie...Ogólnie wizyt miałam już 4. A w środę idę zobaczyć jak wyniki krwi i moczu... Oby wszystko było ok.
Co do usg, to ja dzisiaj przy trzeciej wizycie (wspomne ze druga nie byla planowana, a wystapily plamienia i popedzilam do lekarza) bede miala trzecie usg. Trzecie zdjecie do albumu :-) Oby wszystko bylo "jak z obrazka" .Pozdrawiam i trzymam kciuki za inne dzisiejsze (i nie tylko) zdjątka :-)
Ogólnie wizyt miałam już 4. A w środę idę zobaczyć jak wyniki krwi i moczu... Oby wszystko było ok.
było mi tak dobrze, że dawno się tak super nie czułam
ehhhhh tylko jednak trochę się przejadłam i pomęczyło mnie.ale było warto;-)
Mam jedne podobne dresy na brzuch ale też niewypał, bo brzuch musi być już naprawde pokaźny, żeby ateriał ładnie opinał. Na iwosnę będzie jak znalazł
I spałam w dzień po 4 godziny!!!! Szok
Wcześniej tak nie miałam, owszem w pierwszej ciąży bywały drzemki ale to w trzecim trymestrze a teraz??!! Myślałam że mnie wymioty już nie dopadną, bo druga ciąża i takie tam, a tu suprise
Kto by pomyśłał, prawie pierwszy trymestr na boku a ja dopiero wpadłam w taki stan??!! Ile to potrwa?? Dziś w pracy trochę lepiej ale ledwo co mogę coś do ust włożyc