reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrzesień 2010...

ja jak juz nie wytrzymuje to na lezaco, ale tez sie jakos tak powyginam, ze tez nie wytrzymuje... :-Dale na lezaco nie moge na bb siedziec :-D:-D:-D GUUSIA, NO MALUTKIE OKNO ;-)

reklama
no właśnie asiek ja kiedyś miałam zamawiac na allegro i zrezygnowałam, patrzałam teraz na tej stronie od tosi makarony 150 szer na 300 wys. musiałabym miec 3 + jedna na 90 szer. bo tamto to za małoby było o jakieś 20 cm , Asiek je się marszczy czy bierze taką szerokos jaką mamy karnisze? kurde ale wtedy by mi wyszło koło 400 zł jeśli sie ich nie marszczy.

asiek taki masz? o tym samym myslimy? http://www.firantex.pl/Paski_dekoracyjne_Spagetti_150x280_p358.html

zobaczcie jakie sliczne http://www.firantex.pl/Firanka_konfekcjonowana_z_woalu_Kubus_Baby_2_p455.html

Ostatnia edycja:
Gusia jak sa fajne "grube" to nie trzeba specjalnie marszczyć ale jak takie liche jak ja mam to jednak trzeba policzyc podwójną długość karnisza....

hahah Tosia i wszystko jasne nałóg robi swoje- powykrzywiana ale najważniejsze ze na BB obecna :)

a ja właśnie dostałam smsa od mężą że cyt "jade na rzeźnie trzymaj kciuki"- wybiera sie do dentysty i tak przeżywa :/ a co by było jakby musiał dziecko urodzic...

asiek ja bym wolała dziecko urodzic niż isc do dentysty!!!, jak Boga kocham wolałabym rodzic niż wiercic zabki, i dlatego mam już 2 do wyrwania i boje się isc.

ale tutaj firankowo!:)

Gusia - a ja bym sobie dala cala szczeke wyrwac lub borowac, ale rodzic juz nie bede!!!!!!!!!

ja o tej porze w zeszlym roku jeszcze nie mialam Filipka nawet pod serduszkiem;)ale juz niedlugo i bedzie rocznica!!!!!!musimy uwazac zeby nastepnego nie zmajstrowac!ale poki co Kochanie obrazone, nawet nie dzwoni z pracy, wiec nie ma obaw!oj gdyby Filip mial paszport polecialabym na kilka dni do Polski....zdystansowac sie, odetchnac, oczyscic atmosfere!chyba juz za dlugo nie bylam i mi na mozg pada;)

hej dziewczynki!!!
jejku jak wy znajdujecie czas na ploty??:sorry2: ja nie potrafię się jakoś zorganizować jak was poczytam to już odpisywać nie mam mocy albo Blanka wyje, że chce na komputer:-pja nie wiem co to będzie w przyszłości jak stary z dziewczynkami będą walczyć o kompa:szok: mnie aż tak nie zależy i zawsze daję za wygraną ale staruch to jest uzależniony od cod'a i moha:dry::wściekła/y:
co do firanek żebym nie zapomniała to ja mam makarony i jestem zadowolona chociaż z początku wyglądały bardzuiej efektownie bo teraz to blanucha targa te sznurki na potęgę i jak psu z pyska wyglądają:-p:-pa u młodych w pokoiku też sznurki z takimi serduchami-wyglądają bardzo wdzięcznie!! ja kupuję z tej firmy:
WISAN S.A. - FABRYKA FIRANEK - PRODUKCJA FIRAN - GALANTERIA STOŁOWA

w pokoju mam takie zwykłe kremowe , na okno 2,90 kupiłam 4szt. bezpośrednio założyłam na karnisze i trochę przymarszczyłam- Dom Sprzeda

|Ja to dziewczynki jestem firankowy wróg nr 1:biggrin2: tylko w salonie mam jedną firankę z organzy reszta mieszkania tylko rolety. Zresztą z dywanami i wykładzinami też się nie lubimy, jestem wrogiem kurzu . U nas jesteśmy na etapie tracyhoggownia po ostatnim skoku nasz aniołek wymaga nowych metod szczególnie w odkładaniu i zasypianiu w dzień, no i próbuję dziecie oduczyć jedzenia w nocy, bo dobrze przybiera , a nocne karmienie to w zasadzie ciumkanie smoczka i w sumie wypija ok 30ml mleka. Więc dziś w nocy wstawałam tylko 6 razy:wściekła/y: ,a w dzień o dziwo:szok: udało sie uśpić małego wg zasad tracy- ale myślę , że to czysty fart początkującego. Zobaczytm na jak długo sił mi starczy .
Kalcha ja proszę o bannera na bloga

reklama
hej mamusie:) ostatnio zagladam tylko na chwile ale juz mi Was brakuje;/ moj E w domu i stad mam malo czasu na bb..
moje dziecko przechodzi skok rozwojowy! noce okropne..nie zasnie sam tylko musze go lulac na rekach..E przyzwyczail malego do raczek i teraz mamy problem;/

Dziewczyny ja dalej odciagam mleko ale robie to o 22, 6 i 13..po 200ml z obu piersi..brodawka w prawej piersi rozwalona na kilka czesci i boli mnie to okropnie ale nie umiem zrezygnowac z odciagania..szkoda mi skoro mam jeszcze mleko..moj maly malo zjada bo tylko 100ml co 3h..nie chce wiecej..cudem jest jak wypije 120ml..dokarmiam go nanem..od kilku dni daje soczki jablkowe i marchewka i mus jablkowy.

Kerna ja pobiore plakat z linka i sama sobie wydrukuje i porozwieszam gdzie sie da:)
kalcha sliczna stronka o Laurze..podziwiam Cie:)

Do góry