Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja nie potrafię się jakoś zorganizować jak was poczytam to już odpisywać nie mam mocy albo Blanka wyje, że chce na komputer
ja nie wiem co to będzie w przyszłości jak stary z dziewczynkami będą walczyć o kompa
mnie aż tak nie zależy i zawsze daję za wygraną ale staruch to jest uzależniony od cod'a i moha

a u młodych w pokoiku też sznurki z takimi serduchami-wyglądają bardzo wdzięcznie!! ja kupuję z tej firmy:
tylko w salonie mam jedną firankę z organzy reszta mieszkania tylko rolety. Zresztą z dywanami i wykładzinami też się nie lubimy, jestem wrogiem kurzu . U nas jesteśmy na etapie tracyhoggownia po ostatnim skoku nasz aniołek wymaga nowych metod szczególnie w odkładaniu i zasypianiu w dzień, no i próbuję dziecie oduczyć jedzenia w nocy, bo dobrze przybiera , a nocne karmienie to w zasadzie ciumkanie smoczka i w sumie wypija ok 30ml mleka. Więc dziś w nocy wstawałam tylko 6 razy
,a w dzień o dziwo
udało sie uśpić małego wg zasad tracy- ale myślę , że to czysty fart początkującego. Zobaczytm na jak długo sił mi starczy .

o czym to ja pisałam....