Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie potrafię się jakoś zorganizować jak was poczytam to już odpisywać nie mam mocy albo Blanka wyje, że chce na komputer
ja nie wiem co to będzie w przyszłości jak stary z dziewczynkami będą walczyć o kompa
mnie aż tak nie zależy i zawsze daję za wygraną ale staruch to jest uzależniony od cod'a i moha

a u młodych w pokoiku też sznurki z takimi serduchami-wyglądają bardzo wdzięcznie!! ja kupuję z tej firmy:
tylko w salonie mam jedną firankę z organzy reszta mieszkania tylko rolety. Zresztą z dywanami i wykładzinami też się nie lubimy, jestem wrogiem kurzu . U nas jesteśmy na etapie tracyhoggownia po ostatnim skoku nasz aniołek wymaga nowych metod szczególnie w odkładaniu i zasypianiu w dzień, no i próbuję dziecie oduczyć jedzenia w nocy, bo dobrze przybiera , a nocne karmienie to w zasadzie ciumkanie smoczka i w sumie wypija ok 30ml mleka. Więc dziś w nocy wstawałam tylko 6 razy
,a w dzień o dziwo
udało sie uśpić małego wg zasad tracy- ale myślę , że to czysty fart początkującego. Zobaczytm na jak długo sił mi starczy .

o czym to ja pisałam....