reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrzesień 2010...

Kalcha zdolna jestes! Dziekujemy Ci!
Onionku wycałuj swojego za plakaty od Nas!
Ja lubie zakupy w rossmanie bo zawsze kupie tam to co mi potrzebne i juz nigdzie nie musze sie szwedać.
No i cosik miałam napisac i zapomniałam..
Mój juz sie budzi powoli po drzemce ...dzis był szczepiony ...nawet sie nie zorientował o co kaman..hiii wiec płaczu nie było ;)

reklama
heh maju ciekawy te artykuł

ja powiem jedno troche ta Pani Barbara przesadza z tym wszystkim, polski, matematyka, pływanie, i moze dodatkowy jezyk :D hahha to jak zajęcia wieczorowe jakiegos przedszkolaka a nie 3-4 miesięcznego bobasa. Owszem jestem zdania ze można juz powoli pokazywac literki ale zajecia? wiadomo nauka poprzez zabawe ale nie dajmy sie zwariowac :)
to moje zdanie i tyle:-D

no wlasnie ja wychodze z takiego zalozenia ze te nasze dzieciaczki jeszcze zdaza sie ta nauka nacieszyc tyle ich lat czeka w szkole przeciez;)

Kalcha jak ty taka zdolna jesteś to może zaprojektujesz strone dla naszego ogrodnictwa:-)?
Maju artykuł bardzo ciekawy ale ja uważam że dzieciństwo trzeba zachować naszym dzieciom. Przyjdzie czas że nauki będą mieli w brud.

Ja po kosmetyczce i mam dobre wieści. Dorotka zgodziła sie na plakat i ulotki oraz przekaże 1% podatku na Laure a klientkom będzie mówić o naszej akcji zbierania funduszy.

witajcie laski:-)

czytam i czytam,ale brak mi weny na odpisywanie.

odnośnie tego artukułu od maji, pamietam jak połoźna po pierwszej wizycie w domu uświadomiła mi ,że dzieciaczki karmione mm są -uwaga-...GLUPSZE!!!!!!!dokładnie takich słów użyła:szok::szok::szok::szok:rozumiem że mleko matki jest największym dobrodziejstwem, ale żeby tak od razu...
ehhh....,kazała od pierwszych dni czytać małej książki,poezję,pokazywać obrazki(czy takie maleństwo coś widzi?!)!:sorry2:
strasznie się tym przejęłam bo jakoś specjalnie nie walczyłam o utrzymanie laktacji,prawie od początku podaawałam mm.
i co??oglądałam z Lenką TVN24 i komentowałam jej co dzieje się w świecie hihihihihi

tak że wg mnie to lekka przesada;-)owszem,dać się dziecku rozwijać, ale podarować mu również szczęśliwe dzieciństwo:-D.

miłej nocki dla Was i Bąbli

Cóż artykuł jak artykuł, ale są rodzice którzy urządzają własnym dzieciom wyścig szczurów od kołyski, to nic innego jak kompleksy , głęboko zakorzenione przez własnych rodziców i otoczenie. . No bo spójrzmy prawdzie w oczy nie każde dziecko jest superinteligentne super zdolne, raz na jakiś czas trafia się mały geniusz, którego potencjału zmarnować szkoda jednak trzeba też zostawić mu trochę zwykłego dzieciństwa.
A tak Pani Basia będzie miała dziecko . które być może w wieku 2 lat będzie czytać ale co z tego w przedszkolu będzie odmieńcem, a wiecznie naciskane przez rodziców w kwestiach edukacji na koniec stanie się sfrustrowanym nastolatkiem a stąd już nie dalko do różnych fiksacji Dzieci powinny mieć swobodę i rodziców którzy bedą pomagać w zdbywaniu elementarnej wiedzy, uczyć przez zabawę , sprawić by dziecko odkrywając świat czuło z tego satysfakcję.

Cóż artykuł jak artykuł, ale są rodzice którzy urządzają własnym dzieciom wyścig szczurów od kołyski, to nic innego jak kompleksy , głęboko zakorzenione przez własnych rodziców i otoczenie. . No bo spójrzmy prawdzie w oczy nie każde dziecko jest superinteligentne super zdolne, raz na jakiś czas trafia się mały geniusz, którego potencjału zmarnować szkoda jednak trzeba też zostawić mu trochę zwykłego dzieciństwa.
A tak Pani Basia będzie miała dziecko . które być może w wieku 2 lat będzie czytać ale co z tego w przedszkolu będzie odmieńcem, a wiecznie naciskane przez rodziców w kwestiach edukacji na koniec stanie się sfrustrowanym nastolatkiem a stąd już nie dalko do różnych fiksacji Dzieci powinny mieć swobodę i rodziców którzy bedą pomagać w zdbywaniu elementarnej wiedzy, uczyć przez zabawę , sprawić by dziecko odkrywając świat czuło z tego satysfakcję.

Kredka, podpisuję się pod każda literką :-)

reklama
Amen ;)

Do góry