reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrzesień 2010...

z racji iz znów nie mam za dobrego humoru życze Wam i sobie

"Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje. Zapomnij o wszystkich nieudanych dniach, przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata."

reklama
Tosia fote dawaj:tak:

A ja mam dla was ostrzeżenie....
buuuu
wczoraj położyłam Laurę na brzuszku na sofie. Siadłam obok niej. Wstałam, a ta szybko chyc na plecy i zsuwała się głową w dół z sofy...ja tylko poczułam na nodze smyranie..odwracam się a ta juz leci w dół!!!!!!!! Złapałam ją w ostatniej chwili:-:)-:)-(Dobrze, że stałam cały czas przy niej bo byłąby tragedia:no::no::no: uważajcie na swoje maluszki!!!!!!!!!!!!!!!

Kernuś, zrobiłam, ale ch... widać.. Ty to akurat o fotkę nie proś tylko dawaj tu do mnie!!!!!!!!!!!!!!!! po nowym roku zawitaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOJA jULCIA SPADŁA MI Z FŁÓZKA JAK MIAŁ 4M :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ZOSTAWIŁAM JA TYLKO NA CHWILE ZABEZPIECZYŁAM PO BOKACH WAŁECZKAMI A TA DO DZIS NIE WIEM JAK TO ZROBIŁA CHYBA PRZESUWAŁA SIE NA PLECKACH DO TYŁU I ZLECIAŁA :((((((((((((((((((((((((((((((((((( ALE SIE OBWINIAŁAM CO ZE MNIE ZA MATKA....

asiek........Michał mi spadł z przebieraka na płytki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to jakiś metr wysokości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:miał jakies pół roku. od razu polecielismy do szpitala i na szczecie wsio ok.

witam,
nadworny poeta mojej córki, mama tosia, melduje, ze
kupa zrobiona, dupka zadowolona
wielka radość nastała, bo kupa wyszła cała :-):-D:-D

wprawdzie pomógł czopek, ale nie liczą się środki :tak::tak::tak:

dobrego dnia
Gratuluję kupki wiem jak cieszy:-D
Dzieciaki z mężem na dworze to korzystam że laptop wolny U nas nocka znośna mała spała od 19.15 do 1.20 a później już co 1-1.5 godz pobudka i cycuś ale i tak się wyspałam :tak: Gosia coś dziś beksa nic jej nie pasuje ale i tak mamy sukces bo dwa karmienia były cycusiem:-D Może uda się wrócić do cycusia w dzień

Stary rok się kończy,
Te dni co nadchodzą,
Niech Wam życie słodzą.
Niech przyniosą miłość,
smutki wynagrodzą.
Niech się szampan pieni,
bąbelki fruwają,
a Wasze marzenia
rychło się spełniają.

SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL
W 2011 ROKU.

Ostatnia edycja:
Wszystkim mamusiom i dzieciaczkom tym mniejszym i tym większym oraz ich tatusiom życzę aby ten nadchodzący rok był conajmniej tak szczęśliwy jak ten 2010. Aby mimo trosk i smutków częściej gościła radość i zadowolenie. Przede wszystkim dla wszystkich zdrówka.

Hejka :) Ale wesolutko sie zrobiło :-) Moja Julka dzisiaj jest skarbkiem kochanym, sama sie bawi, drugi raz juz spi, zrobil big kupolqa , nawet nie jeknela i tak biedulke w tej kupinie siedziala, az po paszki przemokla, myslalam ze tylk koszulka, a tu i spiochy i wloski na glowce po robieraniu do mycia, takze mamy juz kapiel z glowy, troche podgotowane, jak wroci P pomoze mi sprzatac, a ja dalej nawt wloso nie umylam ale juz lece :-)Zaloze dzisiaj wreszcie sukienke, wypada jakos sie prezentowac :-D
Asiek, Kerna- niestety to sie zdarza, nie wiecie nawet jak czesto maluchy spadaja na ziemie.Moj synek mial jakies 5 miesiecy gdy z sofy spadl na dywan, ale.plakal bardzo oczywiscie szpital i co i nic, zdrow nawet guz nie bylo, jednak ja pamietam to jak dzisiaj i ciarki mnie przechodza. Powiem Wam na pocieche ze przez nascie lat pracy na radiologii chyba tylko dwa razy widzialam zlamane kosci czaszki u niemowlecia, ale to z wypadku, a z upadkow a bylo tego spokojnie setki, ani razu, elastyczne kosci, szwy miedzy koscmi czaszki i duzo chrzastek chroni kosteczki przed zlamaniem, ale roączki i nozki owszem sie moga lamac, jak galazki mlodego drzewka, ze czasem nawet nie widac. Dlatego ja swiruje wrecz z pilnowaniem malej na przewijaku i na sofie, moj P sobie nie zdaje sprawy ile taki dzidzi juz potrafi, no musze go strofować :-)
Anja- mysle ze to super wiesci, nie moglo byc inaczej, tyle kciukow zacisnietychza Was!!! :) Bawcie sie pieknie, bez mleka krowy i jajek tez da sie fajnie pojesc, ja juz ponad miesiac na diecie bez i juz mi smakuje :-)
Pieknego wieczorku i zabawy, papa

reklama
witam w ostatim dniu tego roku:)

my już powoli szykujemy imrezke, bedzie nas 6 osób i Olafek:) jego pierwszy sylwester :) mam nadzije ze zaśnie sobie jak zawsze o 22 i będzie spał, a my będziemy ciszej :) zresztą Olaf kocha towrzystwo :D taki grzeczny wtedy.

Życzę wam kochene samych cudownych chwil w nadchodzącym roku, aby dzieciaczki rosły szybciutko i były zdrowe, aby szczęście i miłośc was nie opuszczało, a kasa sama wpadała do portfela:)

sorki ze tak bez wierszyka ale nie nie znam :)

buziaki dla wszystkich
dozobaczenia w nowym roku:)

Do góry