olcia23
list mama '05
dzieki dziewczyny za mile przywitanko
oj u nas zabki pelna para
oj u nas zabki pelna para
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

-Tak mi smutno i żal!!!! To wszystko mnie przerasta
już nie daję rady-dziewczyny ja poprostu gasnę już nie mam radości takiej jak miałam...Rozmawiałam poważnie z moim,że jak sytuacja się nie zmieni pozostanie mi spakować siebie i małego bo ja takiego życia nie chcę....,że ja będe na walizkach i moje dziecie mamy nie będzie mieć teraz kiedy on mnie najbardziej potrzebuje....niech ma co myśleć-może coś ruszy bo ja już wymiękłam. Michaś nie chciał zasnąć-denerwował się-czuje,ze go opuszczam zasnął o 24.15
...a jak jadł to trzymał mnie za rączkę-normalnie sie popłakałam....dlaczego to takie trudne...i ciężkie-zawsze pod górkę....
-uciekam do małego chociaż napatrzę się na niego bo o 5.30 wyjeżdżam....nawet nie mam siły spać!!! Buziaczki dla as wszystkich i waszych szkrabków!!!papapa!!!
Mała już 4 razy wypiła taką mieszankę i chyba nie zauważyła zmiany;-):-)