kasialle
Fanka BB :)
witam dziewczyny w Nowym Roku i melduję że nie było mnie przez ostanie prawie dwa tygodnie bo byłam z dzieciaczkami u rodziców na święta i po świętach. Maluchy pochorowały i całe te dwa tygodnie z katarem i kaszlem ale już wychodzimy na prostą. Sylwester spędziliśmy w domku całą naszą czwóreczką i ledwo doczekałam północy. Ale toast był i życzenia z mym małżem i lulu i tak dzisiaj cały dzień jak śnięta chodziłam. I oczywiście zaraz pędzę odespać. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku...
Jak myślicie czy moje odciągnięte mleczko mogłabym dodać do mm ? Odciągam w dzień bo mała nie chce cyca a jak posmakuję że w butli jest moje mleczko to pluje:-( i za nic nie chce i daję jej bebiko.Szkoda mi wylewać i chciałabym jej chociaż troszkę przemycić i się zastanawiam czy można pomieszać oba mleka Kurcze ze starszymi tak nie miałam ładnie jedli z cyca i w dzień i w nocy a Gosia mi takie cyrki odstawia
.
Oczywiscie został pochwalony. Wsio ok.:-)
no ale cóż nie wszystko musi być idealne,świeta spedziliśmy w domku,sylwestra tez wiec bardzo rodzinnie.wiecej napisze póżniej jak mała zasnie
a póki co SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!
W ogóle zauważyłam że kryzys jedzenia minął bo mały znowu ma wielki apetyt:-) ostatnio strasznie mu się spodobało podciąganie do siadu jak go trzymam w pozycji pół leżącej to mały się strasznie napina i próbuję podnieść się jak najwyżej może no ale zaraz jest wielka złość bo jeszcze trochę za słabe mięśnie ma i długo nie wytrzymuję ale i tak się strasznie cieszę bo jeszcze 3 tyg. temu nie potrafił trzymać główki:-) a co do Sylwka to usnełam i obudziłam się o 23.58 tak więc przynajmniej fajerwerki zobaczyłam:-) Lecę bo mały usnął a ma takie pazury że aż się proszą żeby je obciąć:-) wpadnę wieczorkiem jak małża do pracy wyśle bo jak on jest w domu to nic nie mogę zrobić