reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

Wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU!!! Dużo zdrówka dla naszych pociech!!!
My wczoraj mieliśmy gości-siostra i rodzice, bo miałam urodziny, poszli ok. 21.00, potem już sami posiedzieliśmy, bo siostra poszła na zabawę sylwestrową a rodzice do domu. Ania zasnęła o 23.30, a my 2 minuty przed północą obudziliśmy się.

Pozdrowionka.

reklama
Witam w nowym roku:)

u nas imprezka się udała. Olafek bawił się z nami do 23 :) nie chciał spac ale nie płakał i nie był marudny, zresztą zawsze tak jest jak jest wiecej ludzi. o 23 zasnął, i sobie spał a my siedzieliśmy do 2 h. Nawet go fajerwerki nie obudziły:)
ja wypiłam troszkę ajerkoniaczku i dwa drinki, a dzis od rana na diecie, i juz mam dośc;/ zrobiłam - uwaga tuńczyka z serkiem i obrzydlistwo wylądowało w koszu na śmieci :p teraz robie kurczakowe nuggetsy- ciekawe coz tego wyjdzie- oczywiscie dietetyczne. ah a tyle jedzonka po wczorejszej nocy zostało, i kusi, ale nie dam się :)

miłego dnia życzę kochane ;)

Guusiu- wytrwałości, nie daj sie tym pysznosciom w lodówce :-)
Ja uległam, wlasnie palaszuje wczorajszego kurczaka z rożna i salatke jarzynowa bez jajek, taki pony obiadek ;-)
Kalcha, ojejku :-/ Oby nic Haneczce nie było...może tylko od wkladania łapek do buzi, daj znac co u Hani.
PrzyszlaMamo- może kaszelek od nadmiaru slinki w buzi? Julka czesto zakaszle tak w nocy jakby sie krzytusila, ale lekko i wiem ze to od niepolknietej, nadproduktywnej w tym okresie slinki i oby! Mierz temperaturke , jak bedzie wysoka to konieczny lekarz, a tak nic bym nie dawala, moze co najwyzej jakis homeopatyk.
Anitas- 100 lat Kochana :-)

Witam w nowym roku:)
Moja maruda obudziła się 20 min po północy,chyba na cycka bo ostatnio w nocy budzi się co 2 godz.Jak usnęła to o 5.0 była pobudka.Za to Mikołaja nic nie ruszyło i obudził się z siostrą o 8.10
Byłam z małą po obiedzie na spacerku-rzeczywiście wiatr był ale mały.

Witam w Nowym Roku!

u nas nie bylo tak zle, jak sie zapowiadalo...Kochanie puscila goraczka, wiec siedzielismy razem do polnocy, FIlip zaliczyl pol n0ocnej drzemki w wozku itroche mi go bylo szkoda, ale po polnocyy go tylko deliaktnei przebralam , nakarmilam i dalej spanko:)

Slodka - moj Maly tez na mm i kupki maja rozna konsystnecje!a wysilek przy robieniu taki sam:)Filip tak steka, jak stary facet!no ale kolor zawsze zolty, w normie!

Gusia - Ty mnie nie przerazaj;)ja zaczynam od poniedzialku!i dlatego dzisiaj zaliczylam mcdonalda;)a teraz popijam beilys cream, ktory zaczelam wczoraj:)a tak na serio przez chorobe Kochania nie zrobilam wczoraj zakupow a dzisiaj pozamykane!

ja wracam do pracy na poczatku marca...i przylatuje do nas Pani BOzenka!dalam ogloszenie w necie i zdalam sie na intuicje!bylo sporo chetnych ale ta od poczatku wydawala mi sie najlepsza!obym sie nie mylila!bedzie z nami mieszkac i w dni pracy zajmowac sie Filipem!innego rozwiazania nie znalazlam!a jesli wyjedziemy do Danii, to ustalilam , ze jedzie z nami!

Witam Mamusie w Nowym Roku!
Dopiero sie pozbierałam po imprezie:szok:. Miałam tupot białych mew o pokład pusty. Sylwester fajny ale ja ok 2 godziny wymiękłam i pojechaliśmy do domu. Po prostu sie starzeje i wypadłam z obiegu przez rok:baffled:.
A Anielka teściową omało do zawału nie doprowadziła:-D. Jak ok 21 dostała papu to pospała godzinke potem porozrabiała troszke i zasneła bez żadnego jedzonka i tak pospała do 8 rano bez przerwy. A teściówka spanikowana że coś sie dziecku dzieje od 5-ej nie spała tylko do niej podchodziła i sprawdzała czy wszystko ok
d015.gif
. No to wnuczka babcie krótko mówiąc nerwowo wykończyła.

Anitas
życzę Ci wszystkiego co najweselsze, najmilsze, najsłodsze i najpiękniejsze. Spełnienia wszystkich
najskrytszych marzeń! Niech uśmiech nigdy nie znika z Twej twarzy.
h100.gif

alcia nie jest tak źle :D hahah niedawno zjadłam piersi w marynacie z serka homo beztłuszczowego z czosnkiem, papryka w panierce z otrębow owsianych , piekłam w piekarniku- pycha:) mam na jutro jeszcze :) tak więc pierwszy dzień dałam rade:) jeszcze 6 i mogę warzywka też jeśc:) na zmiane oczywiscie. Tam na tamtym forum jest full przepisów, nawet na sernik,i inne pyszności znalazłam :) bo w tej mojej ksiazce to lipa
ale tym mc d. mi ochoty narobiaś na frytki :p

Beniaminko, lodówka kusi że szok, ale kurcazaka z rożna mogę:) pieczonego też,tylko wszystko bez skóry, więc dam rade :)

skrzaciku tylko pozazdroscic, Anielka śpi jaj aniołek, przynajmiej macie przespae noce.

a mnie mój S wkurza;/ mam juz go dosc czasem;/

Dziewczyny - zglupialam!
Filip o d jakiegos tygodnia, zlapany pod paszki bardzo prostuje nozki i probuje stawac, wiecie o co moi chodzi?odbija sie od podloza, najczesciej to moje kolana!ma przy tym niezly ubaw:)czasami ciezko mi go sobie "posadzic" na kolanach..2 dni temu skonczyl 3 m-ce, no i teraz zaczelam szperac w necie i sie wystraszylam, w niektorych miejscach podobnie opisuja objawy napiecia miesniowego????????????za to do podnoszenia sie do siadu nie jest zbyt chetny, z pozycji pollezacej sam sie dzwiga, ale z lezacej podciagany za raczki nie bardzo, glowka jest za ciezka!!!!!!

reklama
Dziewczyny - zglupialam!
Filip o d jakiegos tygodnia, zlapany pod paszki bardzo prostuje nozki i probuje stawac, wiecie o co moi chodzi?odbija sie od podloza, najczesciej to moje kolana!ma przy tym niezly ubaw:)czasami ciezko mi go sobie "posadzic" na kolanach..2 dni temu skonczyl 3 m-ce, no i teraz zaczelam szperac w necie i sie wystraszylam, w niektorych miejscach podobnie opisuja objawy napiecia miesniowego????????????za to do podnoszenia sie do siadu nie jest zbyt chetny, z pozycji pollezacej sam sie dzwiga, ale z lezacej podciagany za raczki nie bardzo, glowka jest za ciezka!!!!!!

Alcia, w mojej mądrej książce przeczytałam, że w 4tym miesiącu dziecko podtrzymywane pod paszki i postawione pionowo, gdy poczuje twarde podłoże, natychmiast prostuje nóżki. Myślę, że to właśnie robi twój maluszek.

Do góry