Kasiona
Fanka BB :)
To widze ze z tymi zmiennymi nastrojami nie jestem sama, to dobrze.. ale to jest wlasnie tak godzinne temu bylam przybita a teraz to juz jestem zadowlona i zaraz se walne drzemke moze ;-)
I mam jeszcze jedno pytanko moze glupie ale nie umiem zainstalowac tego suwaczka, tzn juz go stworzylam ale jak chccialm wkleic to sie na stronce pokazuje hehe chyba cos robie nie tak jak trzeba
I mam jeszcze jedno pytanko moze glupie ale nie umiem zainstalowac tego suwaczka, tzn juz go stworzylam ale jak chccialm wkleic to sie na stronce pokazuje hehe chyba cos robie nie tak jak trzeba

(az wstyd sie przyznać) gdy dowiedziałam sie ze jestem w ciaży powiedzialam sobie ze przestane palic ale niestety to było silniejsze odemnie,wiec postanowiłam sie przerzucić na najsłabsze R1 slime,no i popalałam ,codziennie wieczoram borykałam sie z wyrzutami sumienia,wiec postanowiłam ze daje sobie jeszcze tydzień czasu ma palenie a zarazem ograniczenie ilości wypalanych papierosów,postanowiłam sobie ze od 31 stycznia katygorycznie zrywam z nałogiem