reklama

Wrzesień 2010...

reklama
ja to ziemniaki mogłabym jeść same, tak mi smakują teraz. U mnie dzisiaj zupa brokułowa z makaronem a na drugie ziemniaczki i schabik duszony z kminkiem :-p

kerna może ryż? też tak mam ochotę na coś tylko w myśli...
śmierdzi....jaja niet, brokuły, czosnek..ser zółty....szynki wędliny w ogóle pasztety..kurczak..w ogóle mięso..no jedynie to ser feta:szok: dajcie spokój
A chciałąm poinformowac że niestety na mnie padło..do mnie należą też te smutne obowiązki..wykasowałam Pralinkę z listy wrześniówek:-(:-( dzis ma zabieg.....

Jednak zdecydowałam się poczekać do jutra z tą zupką, jutro mam wizytę rano (wyniki, troszkę się stresuję) więc zrobię zakupy do pomidorówki mniaaaam :-D
A tymczasem lecę pod kołderkę z książką, do później kochane ;*

Kerna cóż nieprzyjemne zadanie na Ciebie trafiło, ale miejmy nadzieje ze pralinka się szybko pozbiera czego jej serdecznie zycze:blink:
Jesli chodzi o jedzenie to mnie zapach mięsa i wędliny odrzuca ale za to pasztetowa mi zaczęła smakować:) Dziwne te moje smaki ostatnio...

Ja sie dzisiaj sledzi w musztardzie najadlam i ledwo zyje.
A pomidorowka chodzila za mna wczoraj wiec kupilam sobie krojone pomidorki w puszce ( niedoczytalam ze to byly pomidorki z chilli) i nagotowalam sobie pikielnej zupki, po jednym talerzu zionelam ogniem jak smok wawelski.:szok:

Kerna nasz sklad sie niestety troche zmienil odeszly o nas Kegle, Malapralinka, Justysia85.
A co sie stalo z JulkaS, Elesia, Padme, JoJoB? Szkoda , ze sie nie odezwaly .

Ostatnia edycja:
reklama
oj pomidorowka to za mna juz 2 dni chodzi i co sie odwroce to jej zlapac nie moge :D Tak jakos czasu nie mam bo to uczelnia to szkolenia eh. A co do nastrojow bo gdzies w tych nadrabianych stronach mi przelecial ten watek to wczoraj sie prawie poplakalam przez brak pulpetow w lodowce ,mimo ze nie mialam na nie az takiej ochoty hehe. No ale co ja za to moge ze byly i ktos zjadl moje pulpety :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry