Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Włączyłam sobie radio Chillout (gorąco polecam na Polskiej Stacji) położyłam się i czytałam książkę, potem przeniosłam się z ciepłą herbatką na parapet. Od razu więcej siły ;-)
Czas się troszkę ogarnąć i spędzić miło wieczór.
ja np jak mam dni ze nie mam ochoty kompletnie nic jesc to siadam poczytac ksiazke i wczesniej mimo ,ze nie mam ochoty to obieram sobie marchewke i kroje w takie paseczki albo jakis owoc i poprostu przy czytaniu jakos lepiej wchodzi![]()
ja z wczorajszego rosolu dzis pomidorowke zrobilamHejka Lasencje :-)
Właśnie wróciłam z pracy i zajadam pomidorówkę z makaronem...
Pozdrawiam Was!
:-)
za mną tak chodziła w niedziele..zrobiłam..i ledwo zjadłama potem nie mogłam na garnek patrzeć.
dziś miałam ochotę na mielone...zrobiłam i ledwo zjadłam..no i dalej jestem głodna. do tego odrzuciło mnie od ziemniakówto co ja bede jeść
![]()

A chciałąm poinformowac że niestety na mnie padło..do mnie należą też te smutne obowiązki..wykasowałam Pralinkę z listy wrześniówek:--( dzis ma zabieg.....

Ja sie dzisiaj sledzi w musztardzie najadlam i ledwo zyje.
A pomidorowka chodzila za mna wczoraj wiec kupilam sobie krojone pomidorki w puszce ( niedoczytalam ze to byly pomidorki z chilli) i nagotowalam sobie pikielnej zupki, po jednym talerzu zionelam ogniem jak smok wawelski.
Kerna nasz sklad sie niestety troche zmienil odeszly o nas Kegle, Malapralinka, Justysia85.
A co sie stalo z JulkaS, Elesia, Padme, JoJoB? Szkoda , ze sie nie odezwaly .

Narobilyscie mi apetytu ta pomidorowka![]()
i nie znała się na sprzęcie i tak mi pomierzyła przezierność na oko. Niby wszystko w normie ale kazała przyjść w przyszłym tygodniu jak będzie już mój ginek i co się na sprzęcie zna. Wyniki moje w normie, dostałam tylko dodatkowo mocz ze wzgledu na infekcję co się przyczepiła do mnie.