• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
hej!

Jojo - jak opisujesz swoje dzieciaki, to przypomina mi sie sobota w moim rodzinnym domu..podzial obowiazkow i klotnie:))))pamietam w klasie maturalnej zrobilam bunt, ze mam duzo nauki i nie sprzatam!a moje Kochane siostry, mlodsze o 6 lat o tym nie zapomnialy...tylko Mama miala przekicane bo ja juz nie mieszkalam w domu:)

Goshek - zdrowka:))))to znaczy chcecie cos kupic?powodzenia!

Magii - no brawa, brawa dla Franusia!bo on jeszcze mlodziutki!Filip nawet na boki sie jeszcze nie przekreca...choc usilnie probuje!

u nas rzeczywiscie KOchanie po mnie kubki i szklanki po calym domy zbiera..taka mam manie rozstawiania;(ale ja po nim sprzatam cala reszte...

Milego weekendu!

Ale tu dziś cisza
Wreszcie mam trochę spokoju mała śpi synek ogląda telewizję a mężuś wrócił z pracy zjadł i pojechał z Werką do swojego kuzyna auto robić Cisza w domu aż głupio :-D Gosia dziś marudzi na potęgę może teraz dłużej pośpi bo poprzednio spała 30 min
Słodkie dzieciaki ale czasami już mam tak dość że nie daję rady :no: ale bez nich by było smutno i nudno dlatego cieszę się że mam tą moją trójeczkę:tak::-D
Idę sobie kawkę zrobić

Dzien dobry :)
Juz wrocilam z zajec, w domu czekal gotowy obiadek, ale sie ucieszylam, bo to ja zawze gotuje, a tu niespodzianka :) Mala pojadla, i ulga wielka bo juz sie czulam jak Sabrina, a teraz smacznie spi i ja chyba tez pojde w jej slady, jak jeszcze pozwoli :)
Magi brawo dla Franusia, Julka co prawda czasem chwyta za kolana, stopki obejrzala ale jakos ich chwytac nie chce, woli zdecydowanie paluszki u rączek albo wlasne uszka, a od przedwczoraj trenuje pełzanie, bo do raczkowania to jeszcze pupa za ciężka ;)
Nie zrobiam zakupow w Mothercare gdyz rozbudowuja centrum Silesia, gdzie jest sklep i wjazd na parking mocno okrojony graniczyl z cudem i po 15 min zrezygnowalam, wolalam wrocic do Julki do domu :)
Jojo, super masz dzieciaczki i jak fajnie je wychowujesz :)

Milego poppludnia :D

Ostatnia edycja:
Hej

hej..:) poczytalam Was ale faktycznie malo dzisiaj piszecie :P

kasik spoznione ale szczere zyczenia duzo zdrowka, milosci, radosnych dni i pociechy z synka:**

a wiecie ze ja nie logowalam sie na stronie hippa a i tak dostalam paczke do domku..hmm..dziwne..

Małgos dziekuje za zyczenia. Szkoda, ze to ostatnie z 2 z przodu:-(:-(
Odnosnie hippa to pewnie jakas ankiete w szpitalu wypełniałas i dlatego Ci przysłali. ja kojarze, ze tez jakas wypełniałam i od razu kobitka mi dała butelke. A na stronie zalogowałam sie wczoraj, ciekawe czy do mni cos przyjdzie

A ja mam juz dosc chorob. Nie dosc ze dopiero ze szpitala wyszlismy i Antos nadal na lekach, to w domku chyba jelitowka sie zaczeła. Wczoraj wzieło siostre, a dzisiaj meza. :wściekła/y::no:Siostra ze swojego pokoju nie wychodzi (oprocz wjsc do wc), a maz do tesciow sie eksmitował od południa i na noc zeby nie daj boze Antka nie zarazic. Boje sie o niego jak nie wiem...

Miłego wieczorku zycze

hej hej:))

jojo udane masz dzieciaczki:))

kasik masz racje ja w szpitalu wypelnialam broszurki i pewnie dlatego dostalam paczuszke.. kochana latka leca jak z bicza..ja jutro koncze 28 a nie wiem kiedy to zlecialo..przekichane byc ze stycznia;/ co do chorobska to wspolczuje ale miejmy nadzieje ze Antos nie zalapie tego paskudztwa.

ja dzis pol dnia przebimbalam..musze przyznac ze E bedac ten tydzien na urlopie duzo sie wykazal..ciagle zajmuje sie malym..ja tylko kapie, zmieniam pampersy i czasami daje butle..i maly tak sie do niego przyzwyczail ze na sam widok taty az sie trzesie i smieje:))

Witam się i ja!
Kasik i małgoś serdeczne życzenia urodzinowe!!! :*****
moja mała też jeszcze nie wie ze ma stopu. Tzn. wie ale jak mamusia ją myje i może sobie nimi pochlapać.
Dziś jej dawałam jabłuszko i jadła tak samo jak dynię. Czyli prawie wszystko wypychała na języku.
Miłej nocki kochane!

Witam porannie :-)
Czy u was też tyle śniegu napadało?? bo w Wawie jest bielusieńko i dalej sypie a ja już tak bym chciała wiosnę:-( Lubie zimę ale już nie mogę się doczekać na wiosenny spacerek :-)
Kasik, Małgoś wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!
Jojo dzieciaczki super!! sama pamiętam jak się z siostrą i bratem żarłam to mama nam wymyślała jakieś zadania albo wypędzała nas na dwór żeby już nas nie słuchać:-)
Gosiunia mój uwielbia dynie ale jak ja otworzyłam ten słoiczek to aż mnie odrzuciło jeszcze nigdy nie miałam dyni w ustach i jakoś mi nie posmakowała a mały się nią strasznie zajada

W piątek chodził ksiądz po kolędzie i poprosiłam żeby poświęcił łóżeczko Kacpra i moje dziecię przesypia prawie całe noce w łóżeczku przychodzi do mnie dopiero koło 5 rano i dalej sobie śpimy wtuleni w siebie:-) może podziałała ta woda święcona:-D
co do stópek to mój mały też się nimi nie interesuję rehabilitantka kazała mu jak najczęściej je pokazywać to jak pokaże to łapie za paluchy i się bawi a tak to woli górne paluszki
Wczoraj byłam na uczelni i jeden egzamin zaliczyłam a drugi oblałam i jestem strasznie wściekła na siebie bo teraz żeby go zaliczyć muszę z małym jechać na komendę :wściekła/y:
Jeszcze dziś mam jedno zaliczenie a za dwa tyg. już się sesja zaczyna strasznie się boję bo sporo opuściłam ale od jutro zabieram się do nauki :tak:
lecę po przeglądać inne wątki i śniadanko zacząć robić :-)

reklama
witam,
u nas śniegu na razie nie ma ale obawiam sie , że to nic straconego :/Też chcę wiosny!
Maks do 4 pięknie spał ale potem to już kimał i budził się na pogawędki i dziś świadomie mnie zaczepiał :) łapaŁ mnie za nos, za rękaw od koszuli :) wsio żeby mama w nocy spojrzała na niego :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry