kalcha
Fanka BB :)
wow justyna no to szalejecie z ząbkami
myślę że powinnaś się jedynie cieszyć że tyle ząbków już macie!!!! Szybko wyjdą i nie będzie już dyskomfortu ząbkowania.
Tak w ogóle to witam wszystkich, ostatnio mało czasu na siedzenie przed kompem za durzo rzeczy do zrobienia ale bedę sie starała bo ciekawa jestem co u was ale nadrobić nie mam kiedy!!!
Miłej soboty!!!
myślę że powinnaś się jedynie cieszyć że tyle ząbków już macie!!!! Szybko wyjdą i nie będzie już dyskomfortu ząbkowania.Tak w ogóle to witam wszystkich, ostatnio mało czasu na siedzenie przed kompem za durzo rzeczy do zrobienia ale bedę sie starała bo ciekawa jestem co u was ale nadrobić nie mam kiedy!!!
Miłej soboty!!!
. To był horror, darła się aż zachrypła, a chodziło o to że wymyśliła sobie że będzie spała na cycu i za nic nie dała się odłożyć. Zasnęła o 1.30 jakimś cudem, a o 2.20 się obudziła i powtórka z rozrywki
Aż K się obudził i przyszedł, a śpi w salonie kiedy pracuje. Zasnęła o 3.30
. Tak walczyłam z nią od 22.30. Potem już luz spała sobie do 12.30 z dwoma karmieniami flachą na śpiku
. ona zawsze chodzi późno spać, to już się przyzwyczaiłam, ale 3.30 i to po takich szopkach to jakieś nieporozumienie.
. Informuj na bieżąco co tam u niego.
normalnie te nasze dzieci to nas z torbami puszczą