Oj Kacper poszedł spać , mężulek w pracy a ja mam chwilkę dla siebie:-)
Miałam się dziś pouczyć trochę i dupa blada nawet do zeszytu nie zajrzałam

coś czuję że ta sesja to będzie jeden wielki cyrk..
Widzę że niektóre z was maja porobione spore zapasy pampków ja niestety nie mam nigdzie koło siebie Lidla ale za to w tesco mam promo 186 pampersów roz. 3 za 99zł tak więc nie jest źle ale teraz muszę zacząć kupować już 4 dla mojego pączusia

Dziś jakoś tak sentymentalnie przeglądałam stare wątki i natknęłam się na jedne z pierwszych zdjęć Kasi Trixi a akurat Kacper siedział u mnie na kolanach zaczął gaworzyć i krzyczeć do tego zdjęcia a ja miałam kilka minut spokoju i się mogłam troszkę pośmiać z tego mojego kawalera jak to dziewczyn chcę już zagadywać
Skrzat to super że masz małą kompankę w zakupach ja jak jeżdżę na zakupy to z 3 facetami i jedynie mam chwilę żeby się porozglądać jak ich zgubię w półkach z grami na kompa
Słodka ja dostaję gazetkę ale u mnie dane są przyklejone na takim cienkim kawałku papieru i przyklejone taśmą klejącą :-)
Jojo narobiłaś mi smaka na te naleśniki i chyba juto nie będę miała wyjścia jak stać w kuchni i je smażyć!:-)
Mb_1 ja w piątek jak byłam z małym z tą wysypką to wizyta trwała może z 5 minut ale niestety tylko do tej pani doktor jest najłatwiej się dostać bez numerku bo nikt do niej nie chce przychodzić ale na szczęście pozostali lekarze są cudowni poświęcają tyle czasu ile potrzebuję aby rozwiać wszystkie moje wątpliwości ;-)
Madziunka skoro lekarka nie widzi żeby mała wyglądała na zabidzoną to nie ma się czym martwić przynajmniej masz mniej do noszenia bo mi to czasami ręce odpadają, a czapeczki superaśne wiem że się powtarzam ale strasznie mi się podobają!!
Ritka ludzie to mają pomysły nie dość że z urlopu chcę Cię ściągnąć to jeszcze dzwonią kilka godzin przed spotkaniem oj ludzie potrafią zadziwić swoją pomysłowością..
Asiek może tak jak Agata piszę że małej butla nie pasuję albo smoczek bo Kacper piję z butli Aventa ale smoczek musi być Lovi bo inaczej nie da rady
Agata ja też w domku siedzę ale czasami mam ochotę zostawić P. z małym i sama iść do gdzieś do pracy do ludzi czasami strasznie mi się przykrzy w domku :-( chyba mam za grzeczne dziecko bo coś marudzę że mam z dużo wolnego czasu ale do zeszytu żeby zajrzeć to go zabrakło

Przespanej nocki życzę wszystkim mamusią i szkrabą, które zamiast w nocy spać wolą gadać :-)