Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie kłaki też lecą na potęgę, ja kupiłam profesjonalny szampon i maskę z londy odżywczą ale nie widzę poprawy:-(a ponad stówę dałam![]()

ale teraz kupię mu butlę z uchwytem a niech ćwiczy sobie
ogólnie zaczyna się robić taki ogarnięty i za telefon łapie jak pisze eska i zaczyna się interesować wszystkim dookoła no i ćwiczy te swoje obroty na razie tylko na boczek (jeden) bo dupa ciężka ale i tak jestem strasznie dumna z niego a tak ogólnie u mnie nudy nauka przed sobotnią sesja trochę śniegu za oknem i znowu sama na noc w domku ostatnio jakoś mi się przykrzy wieczorami.. P. idzie do pracy a ja gdyby nie wy wpatrywała bym się pół nocy w telewizor a może wyszłoby mi na dobre jak by mi neta odłączyli to może usiadła bym w końcu przed książkami bo mam takiego lenia że aż mi wstyd!
lecę poczytać trochę o administracji i spać buziaki;-)
Marta wow to spory synek, ale jak i wzrost duzy to oki...tylko sie cieszyc ze "chłop jak dąb" hiii ja z moim ide za tydzien w srode, ale mój to w ciazy był sredniak a teraz ponizej czyli tak 10-25 centyli...no ale mama malutka drobniutka tata do olbrzymów nie nalezy(oprócz wagi) wiec jakie dziecie ma byc
I doczytałam teraz ze twój silny i sie podnosi nawet za twoje włosy...mój to samo...a jak nie za włosy to mnie za skóre chwyta..bahaha za szyje ...wbija swoje paluszki i chwyta..hahah

. I Antek tez do siadu sie rwie, za włosy tez mnie szarpie, najbardziej to łapie z tyłu na szyi, i boli wtedy jak cholera

, i niezle mu to wychodzi
., a jaki szczesliwy przy tym.
;-). U nas tez gryzazek jest ciumkany jak by nie wiem co to było
.
Szymek początkowo dostawał na wieczorne karmienie Bebiko a teraz od jakiś 2ch miesięcy dostaje Babydream i jest naprawdę super:-) Żadnych kolek, wysypek i tym podobnych rewelacji a wcina az mu się uszy trzęsąwitam
A jeszcze mam pytanie do mam butlowych czy któraś z was dawała swojemu maluszkowi to mleczko z rossmanna BABYDREAM ?
Ja właśnie się zastanawiam czy nie wypróbować bo jest dużo tańsza niż bebiko którego teraz używamy Babydream kosztuje 17.99 za opakowanie 800 gr a bebiko 12.49 za 350 gr Jak myślicie warto spróbować?
Miłego wieczorku
Naprawdę polecam:-)

ach te nasze maluszki rosną jak na drożdzach