Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
może za dużo kawy pije bo pije taką pół na pół z mlekiem! normalnie masakra! u nas tez zimno i posypało śniegiem..przed blokiem mam takie wielkie boisko i dzisiaj jak rano spojrzałam przez okno ujrzałam piękny widok-ktoś dowciapny namalował na śniegu pieknego wielkiego kuta...ska - jakie miłe powitanie z rana

Z zasypianiem jest troszkę lepiej - Adaś niestety sam nie zaśnie. Trzeba go pogłaskać po główce, potrzymać za rączkę, itp. No, ale przeżyję 

KasikN,współczuję Antka Niejadka , ja dokladnie nie wiem ile Jula zjada, bo wciaz na piersi, wydaje mi sie czasem ze malo, bo jak zjada z butli to gora 120 a czasem 90 tylko, ale rosnie , niewiele juz przybiera ale przybiera, wiec luzik. Z jablka tymczasem zrezygnowalismy, bo bolal brzuszek uznalam ze niumia nie jest jeszcze gotowa, czasem dostaje zupke jarzynowa na marchewce, bardziej okazjonalnie niz jako stale jedzenie, poczekamy az bedzie gotowa.A chłopy chyba wszystkie tak teraz głupieja, moze juz sie marcuja jak koty , bo wytrzymac sie z nimi nie da![]()
, ale moze i racja. Tylko, ze luty jeszcze mamy, to sie boje co bedzie jak ten marzec nadejdzie
Poza tym u mnie w zwiazku byl tydzien burzy i czarnych chmur... jakos zreszta ostatnio jest takich dni wiecej niz tych normalnych;/. A wczoraj to juz nawet sie rozwodzilismy. Dzis nastapila zgoda i nawet z tej okazji bylismy na basenie. A w nastepny weekend obiecalismy sobie wyjscie w sobote tylko we dwojeMam nadzieje ze to cos pomoze bo inaczej rozwod murowany!
Majeczka jak nie lubila jesc tak dalej nie lubi. Je ladnie tylko posilek z rana i obiadek a reszta to katorga. Najlepiej jak jedna osoba karmi a druga stoi obok i klaszcze albo macha rekami to wtedy troche zje. Normalnie cyrk!!! Tylko nagrac na kamere i do Smiechu Warte!
kasik jak wyzej napisalam u mnie w zwiazku tez kiszka![]()
. Odnosnie facetow to juz mi sie gadac nawet nie chce
A u nas -15 stopni, masakra jak zimno od 5 palone w piecu bo byśmy tu chyba zamarzli. Gdzie ta cholerna wiosna????????? Od listopada mrozy i biało z kilkoma dniami wyjątku, no mam serdecznie dość :/ Spacer to też mordęga bo dłonie mimo, iż w rękawicach to marzną, bolą aż od tego mrozu, dziecko opatulone świata nie widzi, i to całe ubieranie, grrrrrrrrrrrrrrr.
. Chciałabym mieszkac w bloku w miescie, ale to nierealne, niestety:-(