Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poczytaj sobie na temat kwasu foliowego Gdy kwas foliowy szkodzi - Ciąża - Jestem w ciąży - Onet.pl Dzieckowidzicie wam coś lekarze powiedzieli o witaminach a mi tylko zapisał na pierwszej wizycie i potem nic nie wspomniał nie wiem czy mam zadzwonic do niego i zapytać czy brać jeszcze folik czy zamienić na jakis inny preparat ja już przekroczyłam 12 tydzien wg. lekarza dziś zaczynam 13 juz jestem głupia w tym wszystkim
Wiesz ja sie poddalam i nie zamierzalam wiecej tego przechodzic, teraz to nie bylo planowane dzieciatko ( pierwsza wpadka w zyciu), ale sil mi dodaly inne dziewczyny , ktore walcza 6-7 raz. Na forum zetknelam sie z dziewczyna , ktora tak jak ja ma jedno dzieciatko i potem 3 czy 4 razy utrata teraz , bierze akard i udalo jej sie dojsc tym razem do konca. Wiec ja tez na wlasna reke biore akard, przyznalam sie do tego niedawno mojej ginekolog a ona jak najbardziej zezwolila, ale nie oficjalnie ( tutaj w niemczech sa bardzo zasadniczy a nie ma badan w kierunku akardu).Tak po narkozie sie czasem wymiotuje, tak słyszalam. Sara zazdroszcze Ci wytrwałości i tego ze sie nie pddajesz. Ty moze jestes panikara i to jest uzasadnione w twoim przypadku, ale ja za to jestem osoba która sie szybko poddaje:-(i to chyba gorsza cecha;-)

No ale cieszę się z wyników.
, Wam też tego życzę)
po dłuższym czasie ból zmalał i w dzień mnie właściwie nie bolały, tylko od wieczora przez całą noc do rana. Teraz w zasadzie całkiem przeszło, owszem są większe, ale nie są już takie nabrzmiałe i twarde; są wrażliwe, ale pobolewają mnie w sumie tylko brodawki i to nie zawsze. Niestety znalazłam kilka rozstępów, chociaż smaruję się oliwką dla niemowląt od kilku tygodni codziennie :-( ale cóż, obwód piersi powiększył mi się już o 9 cm, więc trudno się dziwić...
za to owocki i warzywka w każdej ilości
nie mogę się doczekać lata, truskawek, malin, brzoskwiń, śliwek, czereśni, jezu, jak mi się tego chce!!! mam mega chętkę upiec ciasto ze świeżymi, puszczającymi sok śliwkami!!! i jeść je przez cały dzień, posypane cukrem pudrem. A na deser truskawki, najlepiej prosto z krzaczka
i agrest, kwaśny agrest! oooch, kocham zimę, ale chcę już inną pogodę, chcę lata i spacerów z brzuchem w zieleni........