Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lewa dolna jedynka. Juz wczoraj było coś na rzeczy, bo zrobiła aż dwie małe kupki, a ona robi raz na 4 czy 5 dni jedną, wieczorem mój P coś tam wyczuł ale sobie myślę, że znowu falstart , a w nocy mała ssała i bolał mnie sutek, rano zaglądam a tam delikatna biała koronka, dziąselka nawet nie spuchnięte, wylazł w koncu łobuz, bo ostatnie 2 miesiace mielismy ślinotok i męczenie rączek, zabawek, naszych rąk i szyi :-)
Działa niezawodnie, polecam 

. No mi nerwa popsuła wrrr....a miałam taki dobry humorHejka,
Poczytałam Was na raty, słyszę infekcje w domach, dzieci i dorośli chorują. Ja się tranem dalej kuruję, i odpukać odkad go piję regularnie za namową znajomej pediatry nawet katar mnie nie łapie, a wczesniej chorowałam co kwartał najmniej.Za 3 tygodnie będę go podawała już także Julce. Polecam dziewczyny spróbujcie, smaczne nie jest ale warto![]()
. Beniaminka powiedz mi jak Ci sie udaje małej nie szczepic tyle czasu, bo do mnie juz dzwonia, a tylko trzeciej dawki nie mamy bo mały chorował.
:-)Halo! Dziewczyny poradzcie mi jakiej firmy laktator reczny jest naprawde dobry, bo musze kupic go w prezencie dla przyszlej mamy ( tak sobie zazyczyla) i nie mam pojecia.
kasik - no nie mogło być inaczej z tym nocnikiemA jak Antoś z siadaniem? Bo Adaś z pozycji półleżącej podnosi się sam
![]()