Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

jest ciezko nawet tym co niby maja dobra sytuacje materialna bo ceny rosna nieproporcjonnalnie z tym co sie zarabia.
Ja od 5 lat mieszkam w Austrii. Poczatkowo jest ciezko, zeby sie przestawic. Jednak z czasem poznajesz jezyk, kulture, nowych ludzi i nie jest zle. Zreszta tak jak Anja napisala, teraz to wasza trojka jest rodzina

Teraz sa takie mozliwosci, ze mozesz codziennie rozmawiac z rodzicami, widziec ich przez kamerke. Wiadomo, ze to nie to samo co kontakt osobisty.
Ma rozlozony kocyk i mate z zabawkami, a i tak nawet sie nie obejrze, a juz jest w drugim koncu pokoju;-) Wczoraj dorwala koszyk z grzechotkami. Byla przeszczesliwa, gdy udalo jej sie go wywrocic i wylecialy wszystkie zabawki.
Gaja , moze jakies masaże dla Mamy? Wiem jakie to niefajne uczucie dretwienie reki, ja mam dyskopatkie w odc szyjnym i budze sie nie raz bez czucia w dłoni i swietliste punkty widze w oku, ale to wlasnie od ucisku w szyjnym ,masaz i plywanie, spanie na plaskiej poduszce pomaga