Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam!
Najgorsza była ta awantura, którą urządził mój małżonek. A przecież też był w domu i jak wychodziłam na korytarz to uprzedziłam, że wychodzę i żeby spojrzał na małego. Ale u nas tak jest. Wszystko co jest nie tak - to moja wina.
:
. Z tego co zauważyłam nie bardzo przepada za marchewką ale lubi gotowaną pierś z kurczaka. Wiadomo, co będzie jakieś warzywa wcinać jak może mięsko. Ale i tak wiele tego nie zje. Pare łżeczek. Ale może się przyzwyczai. Banana jej podawałam ale jej nie posmakował. Natomiast chrupki kukurydziane bardzo lubi.

. Jutro drugie podejscie, zobaczymy...
:-). 
. Ale ja z tych co za piciem nie przepadaja, tylko dziasiaj jakas mnie ochota naszla, wszystko przez mojego "Tadka-Niejadka"
on pije dużo mleka ale mniejsze ilości niż wasze więc na to samo wychodzi
Jest strasznie ciekawski i jak jakaś rzecz go zainteresuje a mu się zabierze to jest ryk nie z tej ziemi
Do raczkowania to mu daleko i to bardzo bo po prostu nie toleruje pozycji na brzuchu, od razu płacz
A szkoda bo wolę żeby raczkował a nie od razu chodził, bo Miłosz tylko chodził i nie potrafił łapać równowagi gdy upadał i przez to wiecznie głowe poobijaną miał