Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ritka [/B]wspołczuje tego bolu i nie zazdroszcze. Ja nie wiem po co te cholerne 8 nam rosna, wiecej z nimi problemow niz pozytku. Oby szybko Ci przeszło, dentysta pewnie bedzie wiedział co zrobic i jakie leki podac. Kojarze, ze ktoras mamusia wrzesniowa ( ale ktora to juz nie pamietam
)przerwała cycolenie na kilka dni z powodu choroby i potem wrociła do karmienia.

.Mojej np. wydaje się ,że mi pomaga a ja szczerze mówiąc wolę zrobić wszystko sama i w przyszłości nie wysłuchiwać ,że powinnam być komuś wdzięczna.
madziunka, przyszła_mamo u nas też z tym wycieraniem buzi po kaszce jest raban ale wziełam małego na sposób... już mu buzi nie wycieram tylko myję normalnie w łazience wodą on zawsze zagapi się na wodę a ja cyk i myję buziulkę i rączki...

Marta a to nocne karmienie to dodatkowe mleczko czy wliczasz w te 3 posiłki mleka.

Dziewczyny a ja tak z innej beczki. Oglądacie może Dzień Dobry TVN? Co sądzicie o Reni Jusis i jej ekologicznym podejściu do wszystkiego?
...