Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hej, hej :-) dentinox N :-) i melisa dla Mamy :-)Dziewczyny jaki żel jest najlepszy na ząbkowanie??
Jestem mamą listopadową i u nas dopiero temat ruszył....
całuję i wysyłam dooooobre fluidy :-)
. 
Witam Kochane!
My dzisiaj mamy dzień męczarni. Moja Wiki jak obudziła się o 6:30, to do tej pory nie ma mowy o spaniu - Wygląda jak zombi, taka śpiąca i nic nie pomaga, żadne bujanie, cyc, kołysanie, łóżeczko ani wózek. Chyba wyjdziemy na spacerek, bo nie dam rady.
Dziewczyny czy Wasze maluchy przesiadły się już do spacerówek??? Bo moja Królewna już ledwie mieści się w gondoli, ale jakoś nie mam weny i ochoty na spacerówkę![]()
Witam Kochane!
My dzisiaj mamy dzień męczarni. Moja Wiki jak obudziła się o 6:30, to do tej pory nie ma mowy o spaniu - Wygląda jak zombi, taka śpiąca i nic nie pomaga, żadne bujanie, cyc, kołysanie, łóżeczko ani wózek. Chyba wyjdziemy na spacerek, bo nie dam rady.
Dziewczyny czy Wasze maluchy przesiadły się już do spacerówek??? Bo moja Królewna już ledwie mieści się w gondoli, ale jakoś nie mam weny i ochoty na spacerówkę![]()

Na ząbkowanie, wymieniany juz żel Dentinox N albo bobotex ( wg mnie dziala slabiej) i bardzo u nas sie sprawdzily kropelki Camilia na bolesne ząbkowanie ( kropelki homeopatyczne.
Hausfrau, wlasnie ...jakie kropelki do noska, pytam tak w razie, w razieA wózek świetnie się prezentuje, brawo za wygrana aukcje!
Whitney, ja teraz doczytalam... Jejku no szkoda, ze dalej gipsior bedzie, oby jak najszybciej nóżka się prostowała i do zdrowia wracała !