Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chodzę się męczę cały dzień, a zwymiotować nie mogę... Ogólnie cała jakaś obolała jestem, mam nadzieje że z kruszynką wszystko ok. 
Mam jeszce takie pytanie w jaki sposob dodac sowaczki mozna ??dzieki
dorotka a jak robisz spaghetti?? Bo te moje juz mi nie wchodzaja robie na pomidorach z puszki albo z tuńczykiem albo z miesem....a frytki..wczoraj nażarłam się frytek za wszystkie czasy
![]()
Olgadom super wieści z wizyty:-)
Toshi witaj w naszym gronie;-)

ja się starałam odpędzać od siebie zły humor i czarne myśli ale nie zawsze wychodziło...ja też dzis po USG i do tej pory nie moge wyjsc z zachwytu, tymbardziej że to moja 1 ciąża, u mnie długość CRL 31 mm i termin narazie na 16 września, serduszko też ślicznie pikało do mamusi, następne USG 11 marca. mój gin pytał czy chce jeszcze L4 ale mi już dość, przynajmniej naraziehejka. Ja już po USG. Wszystko jest ok. Dzidziuś jeden
Crl 34 (chyba, o ile dobrze pamiętam). 10 tyg 1 dzień ciąży wg. USG i termin na 14 września :-) kolejne usg w 12 tc, zdziwiło mnie,że tak szybkoAleż mu(jej) pięknie serducho waliło - jak dwon - miło przypomnieć sobie to wspaniałe uczucie serca pod sercem ...
![]()