Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, 86 ubranka to my na roczek moze bedziemy zakładac. I zazdroszcze Ci tego powrotu do pracy, ja niestety nie mam gdzie wrócic
, a szkoda bo chetnie bym troche do ludzi wyszła.
. I gratki ukonczenia pracy mgr, teraz obrona, ale to juz formalnosc;-), ale powodzonka zycze. Wiesz, ja tez nie mam z kim spacerowac. czasami tylko z sis jak sie spotkamy to smigamy wozkami. Nie wiem czy sie pytałam, ale gdzie miszkasz? Bo ja tez z łodzkiego.
. I moim marzeniem tez jest własny domek, ale koszty ogromne, wiec na razie szykujemy pietro u tesciow. I niby tylko pietro, a i tak full kasy idzie
. Domek moze za kilka latek. Tesc w branzy budowlanej siedzi, i mowi, zepostawienie domku to najmniejszy koszt, wyszykowanie go juz troszke wiecej kosztuje.
i powodzonka na obronie.
. Chociaz pod wieczor zrobiło sie cichutko wiec czapy tez nie było. My oprocz spania cały dzionek na dworku, nawet jemy w ogrodzie. Ale jak w domku jestemy to zakaładam mu dresiaki zeby goły nie pełzał po podłodze.

bo małz oblewa
narodziny bratanicy z jej tatusiem
No i u nas też nocki gorsze, nie tyle że się budzi co stęka, kwęka, pojękuje przez pół nocy - podejrzewam zęby ale ręki nie dam uciąć bo moja pozostała dwójka to w nocy budziła się z krzykiem po czym znów spali i wiedziałam, że to na bank zęby