Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam i ja.
Ropucha wspolczuje. Trzymam kciuki zeby choroba Twojej mamy szybko nie postepowala.
Nie martw sie swoja Laurcia. Moja tez nieraz daje w kosc. Ja na szczescie jeszcze karmie ja w nocy piersia, bo to najlepsze uspokojenie. Prawdziwego krzykacza miel moj brat z bratowa. Tez mowil, ze juz nie chce wiecej dzieci. Po czterech latach zapomnieli i strzelili sobie synka
Beniaminko szkoda, ze nie mieszkasz gdzies blisko, bo my dzis tez tylko we dwie. Maz siedzi w pracy
Wczoraj bylysmy na kontroli u lekarza i mloda wazy 7700 g i ma 68 cm. Takze jestesmy troszke mniejsze od reszty rowiesnikow. Zabkow nadal brak i wedlug lekarki jeszcze troche poczekamy.
Dzis mamy juz zaliczone zakupy na rynku, basen i nurkowanie, a popoludniu idziemy na plac zabaw
Dzis Laura jadla pierwszy raz truskawki. Alez sie oblizywala Zmykam zjesc kalafiorka poki moje dziecie spi. Udanego weekendu
Witam deszczcowo:/
A u nas leje od rana paskudna pogoda,teraz to ja wam dziewczyny zazdroszczce pogody!!!.
Maly ma drzemke,marudny jak siedzi w domu,no ale jak tu wyjsc jak pizdzi i leje.....mam nadzieje ze w Polsce lipiec bedzie piekny bo bede wlasnei an wakacjach w lipcu i nacieszymy sie slonkiem!"!!bo tutaj chyba predko slonca nei zobaczymy!!!!
Dzisaj na obaidek mam dla malego:gotowana piers z kurczaka fasolke marchewke i ziemniaczek!!!
Musz eposzukac jakies przepisy co tu moge nowego mu wprowadzic!!!!
Milego dnia!!!
ROPUCHA-bardzo ci wspolczuje smierci babci((laczymy sie w bolu...ja niecaly miesac temu stracilam tate,boli nadal bardzoooo!!!
Jeszczce mi tylko babcia zostala(mama mojej mamy MAMA juz nie zyje 7 lat)ale tez juz starowinka 78lat ma i tez juz skazana jest na opieke innej osoby(NAJMLODSZA SIOSTRA SIE NIA OPIEKUJE)oj starosc jest okrutna!!!!!i nieunikniona!!!