hej
no zesz, ale naskrobałyscie od soboty

, az 3 stroniczki

;-)
kerna mojej sis synek ma 5 latek a ubrania na 110 nosi, czasami 104, gdy kolezanki trzylatek smiga na 128 czasami wieksze

. Chociaz fakt jest taki ze ten moj chrzesniak je mniej niz Ola ktora roczek skonczyła.
Olgadom i Korba witajcie znow, super ze sie odezwałyscie
justyna brawa dlla czworakujacego Wiktorka. Chyba Antka musze zostawic sam na sam z naszym pieskiem, moze go nauczy czworakowac

, bo na razie pełaza z predkosia swiatła
Marta u nas ten sam problem z odkopywaniem podczas spania, a tez Antos spi w samym body z krotkim rekawem, a przykrywam go becikiem rozłozonym. Ale spiworek u nas nie zdał egzaminu bo jak sie chciał na brzuszek przekrecic to mu sie platał, chyba mu niewygodnie było, i sie budził przez to. Fakt ze w pokoju mamy ciepło, ale ja pod kołderka musze byc, dziwie sie małemu ze mu nie zimno takim odkopanym byc.
aaa moja kuzynka kołderke do szczebelkow przywiazuje tzn. rogi kołderki i po problemie. Tylko chyba moje dziecie by sie wkurzało i budziło przez to uwiazanie.
Odnosnie Twojej szefowej to nie zazdroszcze, ja mam kuzynke 35 lat ma, tez w pierwszej ciazy jest, i jak sie widzimy to tez marudzi, codziennie bym chyba tego nie zniosła

mb to u nas z waga podobnie, od konca kwietnia do teraz przybrał niewiele ponad 100g. Ale co sie dziwic jak je tak sobie, a energii przez cały dzionek traci pewnie za dwoch. Z jedzeniem na podwotku juz probowałam, ale nie zdało egzaminu, za duzo interesujacych rzeczy sie dzieje: piesek, kotki, kurki, dziadka ciagnik itp, itd.. Czasami podczas obiadkow to mam ochote wyjsc z siebei i stanac obok

whitneyxx gratukujemy pierwszego zebolka
ropucha, przyszła mamo zycze szczesliwych podrozy, oby dziecaczki były grzeczne i nie dały za bardzo Wam popalic. Ja słyszałam o takim sposobie, jak sie ma dvd w aucie, nagrac reklamy i właczyc dzieciakom
marja na katerek my stoosowalismy nasiwin i sterimar. I olbas na podusie (kropelke dosłownie)zeby sie lepiej oddychało. najwazniejsze to chyba odciagac frida.
Zdrowka wszystkim chorowitkom zyczymy z Antosiem, pozdrawiamy