reklama

Wrzesień 2010...

Hej laseczki

O luuudzie... Max dzisiaj przed szóstą rogal na buzi i obudzony na nowy dzień. A ja jeszcze cień... podbudowuję się kawą...
Ach, pewnie ma dobry humor bo dzisiaj mu 9 miechów stuknęło :-D

Teraz to jeszcze luzik;-) bo za oknami widno, gorzej jesienia i zima bedzie, wtedy to bedzie prawie srodek nocy:-D. Buziaczki dla Maksia z okazji ukonczenia tych 9 m-cy.

A u nas z racji ze na kolacje Antos wypił tylko 150 mleczka to pobudka była juz po 3:szok:, i wypił 270ml:szok:. Najpierw zrobił mu małz 150, a potem dorobił 120 i moze z 10 ml zostało. Spał prawie do 8.

Toshi brawa dla raczkujacej i zabkowej Lenki

Moje dziecie zaczeło kląskac, robi to namietnie, a ile przy tym radochy:tak:. Czy Wasze szkraby tez tak robia? Bo ja w szoku jestem, ze załapał. Najpierw sobie cmokał przez kilka dni, a teraz to kląskanie:szok:

reklama
Kasik Maks też kląska, ogólnie to dużo naśladuje dźwięków i mimiki twarzy :)
Właśnie sobie młody drzemie, cieszę się niezmiernie, że teraz to go już kładę i wychodzę z pokoju a on w łóżeczku usypia :) Przynajmniej coś zrobić można :)
Później spacerek zaliczymy bo bosko rześko jest:-)

Witam w sobotnie południe :)

U nas sloneczko, ale zimnawo, nie wiem czy mozemy juz wyjsc na spacer, bo Julce dopiero dzisiaj zeszly plamki, przeszlismy okropna trzydniowka, ktora trwala 6 dni...brrr, bardzo ciezko to przechodzila, byl moment przedwczoraj ze myslalam juz ze to odra :szok: ale nie, plamki wlasnie dzisiaj calkiem zeszly.
Napiszcie prosze kiedy wychodzilyscie na spacer po trzydniówce?

Przepraszam, ze sie nie odniose, czytalam szybciutko i juz nie pamietam.
Pozdrawiam cieplutko wszystkie Mamusie ! :)

witam,
Maks od 5 nie śpi ale spał z moim T. to ja jakoś żywa jestem, niestety nie mam kiedy w tyg sie wyspać to dzis w nocy młodego przetransportowałam do tatusia ;)

Witam!
Rodzinka jescze spi wiec mam chwile aby napisac,u nas z rana leje to sie zapowiada niedziela w domu:/
Nam do wyjazdu jesczcze zostalo 2DNI!!bardzo sie ciesze,ale tez troche sie boje jak to bedzie z malym. Ostatnio lubi jezdzic autem(od urodzenia nie lubial)maz juz mowi ze bedzie Torianek drugi Kubica:))juz planuje go szkolic od malego:)).
U nas wszytko dobrze,maly zasowa juz na raka i co najlepsze zszedl juz z rak i wiecie jaka juz ulga !nie tzreba kloca dzwigac,wczoraj z 3 razy upadl do tylu siedziali nie wiem co chcial zrobic ze upadl,a raz chcial wstac przy pudelku i fikna :)to sie zaczyna no nie upilnujesz!!Ladnie robi kupke do nocnika i siku,jescze sam nie zawola ale przed spaniem go sadzam i po spaniu to zawsze zrobi i mniej pampersow mi idzie
A ja do herbatki piernik wcinam maz wczoraj zrobil!pycha!!
Jutro zaczynam juz pakowanie (jak ja tego nei lubie)i mam nadzieje ze lipiec w Polsce bedzie upalny,bo jade sie wygrzac u nas to slonce rzadko kiedy.
Milej i ladniej niedzieli wam zyczy dziewczyny!!!

Oki dziewczyny poczytam co tam u was,bo

Witam z Polski. Lot nie należał do przyjemnych, po pierwsze to wzięłam za mało papu dla żarłoka,:wściekła/y: pudding który wzięłam zjadła już w kolejce do odprawy, kupiłam w samolocie jakiś mini zestawik w skład którego wchodził min. serek topiony to dałam go hrabinie i trochę podjadła. Spać nie chciała mimo że śpiąca juz była w drodze na lotnisko. Zasnęła podczas lądowania i potem był ryk jak ją musiałam obudzić:cool:. No ale jakoś przeżyłam ten lot i to najważniejsze:tak:. Potem będę się martwić jak nadejdzie pora powrotu. Poza tym to Laura znowu zdziczała i nie pójdzie do nikogo na ręce, uśmiecha się do wszystkich ale nie wolno jej dotykać:sorry2: mało tego, nie może mnie stracić z zasięgu wzroku, nie wiem czy ona wreszcie się przełamie i pójdzie do kogoś. To już 4 dni minęły, ostatnio po dwóch dniach już się oswoiła.
Goshek to jakiś horror, naprawdę płakać się chce mimo że nie znam dziewczyny.
Więcej nie pamiętam co tam się dzieje bo tak na szybkiego czytałam. Udanej niedzieli

Witam niedzielnie my byliśmy w piątek na weselu i było super wybawiłam się za wszystkie czasy, a dzisiaj Kacper pierwszy raz był na wycieczce rowerowej super sprawa pojechaliśmy do lasu, na plac zabaw a potem na lody:-)
Gratuluję ząbków :-) są w ogóle jeszcze jakieś bezzębne maluszki czy tylko mój taki został?:-D

witam w niedzielne popołudnie

Mały sobie drzemie. Ale cos mu sie ostatnio poprzestawialo i jakos zasnac mu trudno. Do tej pory w miare zasypiał, a teraz nie wiem co sie porobiło. Wczoraj wieczorem to istny cyrk, po 1,5 godziny zasypiania maz wreszcie przywlokł z auta fotelik samochodowy i zasnał bujany w tym nosidełku. Była prawie 23:szok:. Dałam mu tez czopek przeciwbolowy bo dosłownie nie wiedzielismy co robic. Albo to zeby albo za duzo wrazen, bo bylismy po południu w Ikeii na zakupach, no i wiadomo ze halas, duzo ludzi itp. W dodatku pobudka po 3 na mleko i potem dwie kupy:confused:, pobudka na dobre po 7. Dosłownie to chodze na rzesach:tak:
hej dziewczyny :) my dzis znowu na basenie bylismy z Mają :) super sprawa :D

p.s. przebił nam sie pierwszy ząbek aaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D <dumna> wreszcie :)

gratulujemy

Witam w sobotnie południe :)

U nas sloneczko, ale zimnawo, nie wiem czy mozemy juz wyjsc na spacer, bo Julce dopiero dzisiaj zeszly plamki, przeszlismy okropna trzydniowka, ktora trwala 6 dni...brrr, bardzo ciezko to przechodzila, byl moment przedwczoraj ze myslalam juz ze to odra :szok: ale nie, plamki wlasnie dzisiaj calkiem zeszly.
Napiszcie prosze kiedy wychodzilyscie na spacer po trzydniówce?

Przepraszam, ze sie nie odniose, czytalam szybciutko i juz nie pamietam.
Pozdrawiam cieplutko wszystkie Mamusie ! :)

Beniaminka nie pomoge bo nie przechodzilismy tego jeszcze. A tak własnie zastanawiaąłm sie gdzie sie podziewasz, a tu Julcia chora była. No, ale dobrze, ze juz po...

Witam!
Rodzinka jescze spi wiec mam chwile aby napisac,u nas z rana leje to sie zapowiada niedziela w domu:/
Nam do wyjazdu jesczcze zostalo 2DNI!!bardzo sie ciesze,ale tez troche sie boje jak to bedzie z malym. Ostatnio lubi jezdzic autem(od urodzenia nie lubial)maz juz mowi ze bedzie Torianek drugi Kubica:))juz planuje go szkolic od malego:)).
U nas wszytko dobrze,maly zasowa juz na raka i co najlepsze zszedl juz z rak i wiecie jaka juz ulga !nie tzreba kloca dzwigac,wczoraj z 3 razy upadl do tylu siedziali nie wiem co chcial zrobic ze upadl,a raz chcial wstac przy pudelku i fikna :)to sie zaczyna no nie upilnujesz!!Ladnie robi kupke do nocnika i siku,jescze sam nie zawola ale przed spaniem go sadzam i po spaniu to zawsze zrobi i mniej pampersow mi idzie
A ja do herbatki piernik wcinam maz wczoraj zrobil!pycha!!
Jutro zaczynam juz pakowanie (jak ja tego nei lubie)i mam nadzieje ze lipiec w Polsce bedzie upalny,bo jade sie wygrzac u nas to slonce rzadko kiedy.
Milej i ladniej niedzieli wam zyczy dziewczyny!!!

Przyszła mamo szczesliwej podrozy i udanego urlopu zycze. Apropo pakowania tez tego nie cierpie:no:. Jak jade do sis na jeden dzionek to juz nie weim co zabierac a co tu mowic o wiekszym pakowaniu, jakos tego sobie nie wyobrazam.

ropucha daj małej troche czasu, nasze dzieci juz kumate sa teraz i nie pojda w niepowolane rece:tak::-D. Antos chociaz bardzo towarzyski to tez teraz nie chce isc na raczki do "obcych", usmiechac sie usmiecha, ale ja ktos rece wyciage to on raczki do odpycha i juz. Moja kolezanka wlasnie z Niemiec przyleciała wczoraj i jej Mikołąj tez tak reaguje, a szczegolnie na facetow:confused:

Magdzik super ze ucieczka udana. A wesela zazdroszcze, tez bym potancowała:tak::-D. A to u Was wesela w piaterk sie odbywaja?:confused:

My dzisiaj jeszcze w planach mamy odwiedzic mojego tate w szpitalu a potem na chwilke jeszcze do sis pojedziemy.

Miłego wieczorku

reklama
Witam się i ja!!!
Beniaminko my wychodziliśmy praktycznie zaraz jak zeszła wysypka :)
Przyszła mamo szerokiej drogi :) Będzie dobrze! Dla pocieszenia dodam tylko że z moją starszą corka podrozowałam do Irlandii kilka razy (do 2 roku życia) i nigdy nie bylo problemu. Zarowno w aucie jak i w samolocie :)
ropucha to ten wiek :yes: Moja najchętniej tylko u Mamusi by siedziała. Z czasem jej przejdzie
gaja23 moja Iga ma to samo . Pobudka ok 4,30-5 pobawi się 2 godziny o drzemkę sobie strzeli. A ja już nie wracam spać bo starsza wstaje. I chodze jak ząbi!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry