Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No i ciagle sa pobudki w nocy. Wczoraj obudzila sie, jak my sie wlasnie kladlismy i zaczela marudzic. No to tylko ja posmyralam po glowie i przysnela. Niestety tak, ze musialam ja przesunac w lozku i znow sie obudzila. Potem przybierala takie pozy, ze co juz przysypiala, to ja nie moglam sie powstrzymac od smiechu. Maz mnie nawet szczypal w reke, zebym sie uspokoila, a ja doslalam jakiegos ataku. No i niestety rozbudzilam dziecko. Juz sie nie obylo bez cycucha
mój wstaje codziennie o 5.30-6.00 z zegarkiem w reku. Jedyne co dobre to to ze spi 3 razy dziennie po 1,5-2 godz. I kładzie sie o 20 spać. Także funkcjonuje całkiem normalnie.O luuudzie... Max dzisiaj przed szóstą rogal na buzi i obudzony na nowy dzień. A ja jeszcze cień... podbudowuję się kawą...
Ach, pewnie ma dobry humor bo dzisiaj mu 9 miechów stuknęło![]()
ale na mp3 i puszczam w ciągu dnia z głosniczków
to takie bajki jak kiedyś z płyt 
duzo mlodsze dzieci zyja mimo ze sie urodzily zbyt wczesnie!!!!
:-):-):-)!!!!! bardzo nam milo ze nnajdziesz znow czas na pogaduchy :-)choc faktycznie duzo z nas nie ma teraz czasu na zbyt czeste pisanie ja tez pisze ostatnio tylko kilka razy na tydzien max a co tam u twojego szkraba ???? 
:-) troche marudzila ale juz teraz jest w normie aa i od tygodnia raczkuje!!!!!
oj i to wiele zmienilo bo ma juz taka wprawe ze jak ja puszcze luzem to lata po domu jak dzika i nic nie idzie zrobic 

ogólnie obudziła sie dzisiaj marudna cały czas musze przy niej siedzieć,ale jeszcze chwila i dostanie butlę i pójdzie alulku wiec bede miała czas na ogarnięcie domu bo normalnie jakby tornado przeszło przez nasz salon