Magdzik,zdrówka dla Kacperka. Jeśli chodzi o mleko krowie to moja mała już troszkę spróbowała, tzn.dałam jej 3 łyżeczki płatków śniadaniowych z mlekiem i może łyżeczkę jogurtu, z tym,że u nas odbiło się to niewielką wysypką i suchymi płatkami uszu
Kasik,każda taka historia wywołuje u mnie dreszcz. W ciągu roku 3 dziewczyny z pracy poroniły ciąże.Jedna z nich szczęśliwie donosiła synka, który przyszedł na świat 26 lipca tego roku, a druga jest w 9 tc, trzecia z nich już nie próbuje, bo to kolejna nieudane staranie.Ciąże są teraz takie mikre. Bardzo wspólczuję kuzynce... .
gosiunia, powodzenia na rozmowie kwalifikacyjnej:-)
gaja,ale Maksiu ma przechlapane z tą alergią
trixi,odpoczywaj , dbaj o siebie i niuńkę w tych ostatnich tygodniach ciąży,ściskam kciuki:-)
Dziewczyny, moja Lena również sama nie chodzi, chociaż szczere chęci ma. Ostatnio w pracy zjawiła się babeczka z dzieckiem 2 misiące starszym od małej, z rączką w gipsie.mama opowiadała ,że chciała córeczkę usamodzielnić, trzymając ją za jedną rączkę.Mała się jej wywinęła i wykręciła rączkę. I 2 tyg. w gipsie

.
A tak jeszcze z dobrych wiadomości, to przedł€żono mi wczoraj umowę na czas nieokreślony

.
Pozdrawiamy mamuśki i dzidziusie