maja888
Fanka BB :)
Witajcie
Anitas spokojnie pozniejsze zaszczepienie na odre swinke i rozyczke nie zaszkodzi. Ja tez sama musze pilnowac szczepien bo nikt nie przypomina tak jak kiedys to bylo ze wysylali do domu zawiadomienia o szczepieniu
. Ja jak byla szczepic teraz Domi na odre swinke i rozyczke pani mi przypomniala o szczepieniu ale nie tym nastepnym co jest obowiazkowe w kalendarzu szczepien tylko wlasnie o 3 dawce na pneumo bo oczywsicie platne
hehe smiac mi sie chcialo bo o tym obowiazkowym powiedziala ze po pneumokokach mam przyjsc mimo ze obowiazkowe wypadaja na 16-18 miesiac zycia
a w tym wlasnie czasie mam zaczepic na pneumo
hihi tkaze spokojnie
my juz tydzien po szczepieniu i jak narazie odpukac wszystko w najlepszym porzadku procz tego ze nocki ciezkie bo 4 dolne szly i w koncu dzisiaj juz sa przebite wiec mam nadzieje ze bedzie lepiej
Anitas spokojnie pozniejsze zaszczepienie na odre swinke i rozyczke nie zaszkodzi. Ja tez sama musze pilnowac szczepien bo nikt nie przypomina tak jak kiedys to bylo ze wysylali do domu zawiadomienia o szczepieniu
. Czasem jeszcze się zapomni i raczkuje, ale wreszcie się nie boi poruszania w pionie. Niedobra dzisiaj jak jakiś diabelec, obawiam się że dziadki trochę za bardzo ją rozpuszczają, chociaż i ja nie jestem bez winy. Nauczyła się wszystkie swoje zachcianki wymuszać płaczem bądź krzykiem
, żeby zjadła muszą lecieć reklamy i do tego trzeba zabawiać dzidziusia jak reklama leci nie taka, lub dawać piloty, telefony, zegarki i wszystko czego zazwyczaj nie dostaje. Gdy wchodzimy do naszego pokoju od razu pokazuje na kompa co oznacza że mam jej włączyć piosenkę z Kiepskich lub Makumbę, jak nie to wrzask
. Ale często nawet jak już jej włączę to i tak jest źle bo myszą by się pobawiła. muszę poczytać jakieś poradniki o wychowaniu bo jak na razie to moje dziecko mnie wychowuje.
.
.
mimo szczerych chęci,ale zapewniam ze bede zaglądać.
obecnie nosi rozmiar ubrań 86 i ma 9 zebolków,jest zajebiście słodka
a ja poprostu nie reaguję na to i zaczyna chyba skutkować bo rzadziej się kładzie teraz a częsciej kuca i krzyczy