Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
apropo żłobków: Marta a moze jakas niania domowa oglaszaja sie kobiety do opieki nad dzieckiem bardzo czesto w gazetach ... a duzo wiecej im nie trzeba placic
nie pamietam co jeszcze mialam napisac hehe ide bo mezus pewnie z tego czekania w lozeczku juz zasnąłNie martw się tym chodzeniem, mój nie ma widoków na samodzielne chodzenie, mało nawet przebywa na ziemi, bo w domu nie mam warunków, żeby w miarę bezpiecznie poruszać się zwłaszcza`przy Ani. Ale jak go już puszczę to mam zgłowy wszelkie zajęcia, bo muszę go pilnować. Z pchaczem to nawet nie ma mowy bo nie mam miejsca, żeby przejść, ale ja i tak sie cieszę bo szybko nadrabia te stracone 3 miesiące. A u Was zapewne nadejdzie wkrótce dzień, że jak się puści to za nim nie nadązycie. Pamiętam jak to było z ANią, miała 13,5 mc jak ruszyła, było to 2-go maja, wstała i przez 20 min. biegała po mieszkaniu a mój mąż za nią, tak jej juz zostało to bieganie do dziś.Witam
U nas dzisiaj piekna nocka bez pobudek do7,15srednio co trzecia noc taka
Nadal sam nie chodzi i chociaż wiem , ze ma czas to każdy dzień powoduje u mnie lekkie nerwy:--( umie chodzić tylko boi się puścić , za pchaczem śmiga , ze szok przy meblach też ale jak ma iść to myk na kolana i raczkuje......... wygodnicki jeden
![]()
witajcie ja na chwile melduje sie ze zagladamy ale juz nie piszemy bo brak czasu i weny:/ nas cos dopadlo ta pogoda taka paskudna ze oo.... dzis podniesiona temperaturka i wlasnie > kaszel ale tylko podczas snu moze jakies rady ?? przyznam ze raz do tej pory chorowalismy w wieku 3miesiace a pozniej raz tylko katarek...i teraz to echojej ale wasze dzieciaczki malutkie ja kombinezon kupilam 92-98 a buciki mamy rozmiar 23 z luzem na rajstopke i skarpetke
polbuty "chicco" r.21 juz male ;/ bylam u lekarza z soba :"D i powiedziala ze za 8 tyg moge juz rodzic a najlepsze co uslyszalam przy badaniu: ,, no zatrzymalo sie na 2 cm wiec nie panikujemy " a ja nawet nic o tym nie wiedzialam ...
apropo żłobków: Marta a moze jakas niania domowa oglaszaja sie kobiety do opieki nad dzieckiem bardzo czesto w gazetach ... a duzo wiecej im nie trzeba placic
nie pamietam co jeszcze mialam napisac hehe ide bo mezus pewnie z tego czekania w lozeczku juz zasnął
![]()

, pediatra tego przez tyle lat nie zauważył, jak też wnętrostwa i dużej wady wzroku - bo mu się bilansów nie chciało robić
.
Rozmiar 80.justynko jeśli chcesz odstawić od cyca to musisz się zdecydować że nie dajesz i koniec, uwierz mi najgorzej jest matce rozstać się z cycowaniem niż dziecku, bo dziecko już w tym wieku traktuje cyca jak pocieszyciela;-). Jeśli jesteś zdecydowana na ten krok to zaprzyj się i podaj właśnie wodę w butli lub mleko. Ciężko Ci będzie na pewno ale kwestia kilku nocy i trzymam kciukasy mocno
Co do ubrań my nosimy na 86 cm, buty rozm 22. Maks ma śmieszną budowę bo nogi krótkie a tułów długi
A i pytanko, czy wasze maluchy też chodzą jak pingwinki??? na szerokich nogach i kiwają się na boki???