Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
co ja czasem się nagimnastykuje żeby coś zjadła..no ale dziś już w ciągu dnia lepiej także nie wiem czemu czasem jeść nie chce
dziś zjadła ze mną chlebek z pastą z makreli bo zrobiłam na kolacje :-) co do grochówki to nie wiem dlaczego ale nie jestem gotowa zapodać małej..no pewnie z czasem to minie 

ciekawe jak mały będzie reagował na bobaska .. ja ucze moje dziecko że ma być cicho jak lala śpi,mówie ciiiii bo lala śpi chodz popatrz jak ładnie śpi a ona się wtedy drze heh albo mówię pogłaskaj lale po główce ta podchodzi i ja bije po głowie ot takie jej głaskanie 

no wiatr ja przewrócił dosłownie
ale twardo wstała z tym ze już ja trzymałam :-)

i tak rozmyslam co będzie jak będzie
no ale to się okaże dzisiaj
zrobie go dzisiaj po południu bo jakbym miała być w ciąży to odrazu beda 2 kreski bo prawie miesiąc okresu brak...ale nie powiem bo olałabym jeszcze poczekać z drugim :-) no ale jak będzie to też bedzie dobrze...z głowy juz bezie hehe

ale oczywiście jakby był chłopak to radość tatusia nie ziemska...w końcu 2 córy już ma...oj ja też bym się cieszyła..ale nie ważne co,ważne by zdrowe