22marietta
Fanka BB :)
nooo beti to teraz opij dobrze bo pozniej bedziesz wszysytkich wozic to zapomisz o % 

!!!!! GRATULACJEEEE !!!!! Baby górą hehe
dorotko jeszcze nie bede glaskac bo wy bedziecie krzyczec ze szczescia przechodzac w nowy rok a ja z bolu hehe ojj nie tfu tfu tfu hehe
a ja ide juz ziuziac bo rano musze wstac i isc firme zamknac.. bo niestac nas na oplacanie zusu poprostu oplaty niszcza ludzi:/
co sie dzieje z kerna? dawno jej nie bylo:/
i gaja tez chyba zapomniala o nas...
!!!!! GRATULACJEEEE !!!!! Baby górą hehe
dorotko jeszcze nie bede glaskac bo wy bedziecie krzyczec ze szczescia przechodzac w nowy rok a ja z bolu hehe ojj nie tfu tfu tfu hehe
a ja ide juz ziuziac bo rano musze wstac i isc firme zamknac.. bo niestac nas na oplacanie zusu poprostu oplaty niszcza ludzi:/
co sie dzieje z kerna? dawno jej nie bylo:/
i gaja tez chyba zapomniala o nas...
No i T. zbił tynk, okazało się, że pod tynkiem czarno a smród się zrobił taki, że wietrzymy i pokój zamknięty z zakazem wstępu dzieciom bo oddychać nie idzie:-( Ciekawa jestem czy ubezpieczenie choc pokryje szkody
za 2 tyg odbieram prawko
ale raz jeszcze dzia:*

Przecież był zaadresowany do mnie wiec jakiś uczciwy człowiek wrzuciłby go spowrotem do skrzynki...ehhh..ciekawość jednak wygrała z rozsądkiem!

no i pędem mój A mnie zawiózł na 6 na dodatkowe 2 godziny jazdy przed egz...no i się zaczęło
no i sie udało.....potem już z górki....powiem ci że ja się bałam że nie zaliczę placu jak tylko zaliczyłam plac to byłam przekonana że reszta pójdzie gładko :-) tylko te parkowanie ahhhhhhhhhh nooo od poczatku nie umiałam zrobić go dokładnie ale się udało...:-)