reklama

Wrzesień 2010...

MARIETTKO GRATULACJE!!! Ślicznotka :)
Ja też bym chciała córeczkę, ale jeszcze nie teraz bo i finansowo i fizycznie byśmy rady nie dali chyba...

85justyna nie wiem co to może być...a może się wysmarował czymś...jakiś krem czy coś...albo coś z jedzenia go uczuliło, albo od zwierzaczka jakiegoś, albo co gorsza jakiś świerzb...mojemu mężowi coś podobnego wyskoczyło na szyji wyglądało jak jakiś liszaj...no ale nie wiem może lepiej iść do lekarza...

reklama
witam,
ale się zmeczyłam od 9 robie porządki generalne w pracy masakra ..
Justyna ja bym poszła do lekarza jeżeli po wapnie mu nie przeszło a wygląda to nie ładnie .. nie ugryzło go coś bo na środku ma taki punkcik czerwony jak po ukąszeniu?? macie może zwierzaka w domu jakaś pchła albo coś...
Anitas, Lorena, Magdzik musicie być dzielne i skoro leki są takie drogie a wasze dzieci ich potrzebują to uważam że orzeczenie o niepełnospr. bądź jakiś zasiłek zawsze was odciąży finansowo chociaż podejrzewam że to kropla w morzu potrzeb.
Kerna tez się cieszę że homeopatia tania ;-) rzadko nam się przydają leki

Lorena jesteśmy pod opieką szpitala na Działdowskiej w Wawie wiem że nie powinnam tak myśleć ale czasami mam takie dni jak dziś że jedynie na co mam ochotę to usiąść i płakać co do ph metri to strasznie się boję właśnie tego zakładani bo Kacper nawet nie da sobie noska wyczyścić a co dopiero coś do niego włożyć no i tego sie obawiam że będzie próbował tą sondę wyjąć ostatnio w szpitalu miałe wenflon w szyjce i też go strasznie skubał a co do orzeczenie to właśnie chodzę po wszystkich przychodniach i szpitalach i karty kseruje wniosek przez lekarza mam już wypełniony i liczę że pod koniec tyg. uda mi się go złożyć
Gaja wiem że nas strasznie wykorzystują ale skoro my nie będziemy płacić za mieszkanie i wszytskie inne opłaty to nas poprostu wyrzucą tak więc czy chce czy nie muszę płacić a jeszcze dołujące jest że już spłacamy ich zadłużenie za mieszkanie właśnie bo dostali eksmisję i trzeba było wziąć kredyt przez co teraz nie mamy szansy na zakup własnego mieszkana ale staram się o mieszkanie z gminy więc jak wszystko dobrze się ułoży to w tym jeszcze w tym roku się od nich uwolnię a to co piszesz o mamie jest straszne okropne jest że ludzie muszą tak cierpieć i w żaden sposób nikt nie może im pomóc moja babcia 6 lat temu umarła na raka męczyła się strasznie pod koniec miała już zwidy to też pamiętam że chciałam żeby babcia już umarła żeby tak nie cierpiała ale z drugiej strony strasznie się obwiniałam za te myśli trzymam mocno kciuki żeby stan Twojej mamy chociaż odrobinkę się poprawił
Anitas ja dziś już pisałam że dostałam receptę ale wiek był źle napisany i mi jej nie zrealizowali poszłam poprawiłam a tu znowu du** bo tym razem była napisane jakieś tam słowo a powinna być tylko lietrka R i znowu jak głupia biegłam żeby to poprawić lekarka powiedziała że jeszcze z takim czymś się nie spotkała wszystkie recepty wystawia tak samo i jestem jedyna której nie chcieli jej zrealizować no ale cóż najwidoczniej takie moje szczęście
Justyna nie mam pojęcia co to może być ale chyba lepiej żebyś pokazała małego pediatrze skoro od 2 dni nie schodzi

Magdzik20 my też leczymy się na Działdowskiej, może kiedyś uda nam się spotkać w szpitalu, my teraz mamy kolejną wizytę 7 lutego na gastrologii. A Wy na jakim oddziale jesteście pod opieką?

Nie wiem co Ci poradzić może lepiej żebyś nie była przy zakładaniu sondy??? Ja byłam przy tym obydwa razy i nie było to przyjemne a Mała miała wtedy 7 miesięcy i nie miała tyle siły co teraz. Po założeniu sondy, robią jeszcze rentgen, żeby sprawdzić czy w dobrym miejscu jest sonda.

Mi to się chce płakać jak Mała kiepsko je, a kiepsko w jej wykonaniu to jest np .... 200 ml do 17 od rana, jak czytam ile jedzą inne dzieci i ile piją to cóż, pozostaje mi tylko zacisnąć zęby. Moja Misia to wygrywa ranking na najmniejszego wrześniowego dzieciaczka, wyniki z zeszłego tygodnia jak byłyśmy w szpitalu to waga 7740 i wzrost 72,5 cm.

Justyna
to faktycznie może być uczulenie przeanalizuj co nowego ostatnio Mały jadł, może zmieniłaś ostatnio proszek do prania, krem a może dostał nową zabawkę, ostatnio słyszałam od dr o przypadku że dziecko dostało silnego uczulenia od nowej zabawki.

my ogólnie jesteśmy pod opieką oddziału alergologii i pulmonologi dzieci małych 10 lutego idziemy zakładać sondę a czy będziecie mieli czas 7 lutego się spotkać bo ja mieszkam ulice dalej od Działdowskiej?? ;-) a i jeszcze pytanie wiesz może jakie baterie muszę mieć na tą ph-metrie?

Magdzik dowiedz sie czy przyznaja na astme. Ja tez teraz staram sie na Laure i boje sie czy przyznaja ponownie.

Justyna ojjj chyba cos go uczuliło:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry