reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dziś na świat maleństwo przyszło! Zdrowe, piękne i radosne.
Oczka u niej jak gwiazdeczki,
usta u niej jak malinki.
a policzki tak czerwone, jakby różami obłożone

Gratuluję dzielna mamusiu:)

marietko zdjęcie boskie :-) mnie również aż łezka poleciala ze wzruszenia :-) piękna kochana księżniczka...niech zdrowo się chowa a Tobie mamuśka szybkiego powrotu do formy :-)

nooo i j sie witam...godzinę temu pożegnałam moje koleżanki przyjechały do mnie oblać odebrane prawko :tak: i minione urodzinki :-):-):-) tkże dziewuszki podrinkowy a ja.???????? uwaga wypiłam 4 piwa :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D oczywista sprawa że bezalkoholowe lechy free :tak::tak: boo byłysmy u mnie ja z mała więc innego piwka jak ezalkoholowe nie wpije:tak: teraz usypiam mała potem jak uśnie do końca posprzatam i wypije piwko ale już takie alkoholowe hehe tyskie :-D:-D a co...mała uśnie tooo mogę jedno gulnąć ;-)

maja ty nie marz tylko bierz się za staranka :-D:-D ja zaczynam robic badania wszystkie zrobię i zaczynamy majstrowanie synalka :-D:-D:-D bo mój teraz nie popuści ma być syn i już :szok: także rodzeństwo Julka mieć będzie :tak:

reklama
PISAŁAM do marietki i nockę miała bajeczną mała spała od 21 do 4 rano:szok:, no ewidentnie samopoczucie mamie poprawia, żadne me dziecię tyle w szpitalu nie spało

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry