reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Beti ja tez mam bole nie tylko kregoslupa, ale i kolan i kosci w rekach. Pytalam doktorki czy brac na to magnez powiedziala ze nie bo jesli nie mam skurczy to witaminy wystarcza. Takze zaczynam chyba z basenem walczyc, bo jak tak dluzej pojdzie to nie bede mogla sie poruszac. Tylko zebym znalazla checi i silna wole, bo znajac mnie pojde 2 razy i nastepny raz bedzie za miesiac. Taki ze mnie len :)
Jesli chodzi o liste wrzesniowek, to czy to ma jakies znaczenie czy sie na niej jest czy nie? Bo i tak chyba nie wszystkie piszace tutaj sa na liscie. Tylko nie wiem czy ma to jakis zwiazek;)
Co do ruchow dzidzi to ja jeszcze nic nie czuje. Dzisiaj za to pobolewaly mnie jajniki i takie jakies klucie posrodku. Ale to chyba wiazadla sie rozciagaja?
Ja z kolei nie moge sobie poradzic z nocnym wstawaniem. Szlag mnie trafia bo wstaje nawet 5 razy siiiiiiku. Masakra jakas. A suszy mnie non stop, szczegolnie wieczorem, pustynia w buzi;)
Tymczasem zegnam sie wieczorowa pora i slodkich snow zycze;)
Pracujacym mamuskom milego poniedzialku, a tym w domku tez milego ;)

reklama
Beti ja mialam od samego poczatku prawie , jak jeszcze pracowałam i prawie cały dzien na nogach to pd koniec myslałam ze mi peknie w krzyzu.Teraz prawie cały czas leze jak leń na kanapie to nie boli...he he

A ja piszę dopiero teraz bo obiecaliśmy sobie z moim S. że dziś żadnego kompa, spędzimy ten dzień tak na prawdę ze sobą:-)
Nie powiem było milutko:blink:
Ja planuję jutro zafarbować włosy bo tragedia.... Całe szczęście mam takie podatne włosy że szamponetka mi wystarczy.
Miłych snów i do jutra mamusie:happy:

witam się poniedziałkowo :-) wiecie co wam powiem...nie pracuję a nie lubie poniedziałków :wściekła/y: nie wiem dlaczego chyba zostało mi tak od sezonu w sezonie letnim pracuje po 18 godzin dziennie w tym może zdrzemnę się godzinkę w ciągu dnia, w nocy nieraz śpię godzine albo 2 i tak przez 2 miesiące codziennie w tym niedziele a potem codziennie do samego września z co 2 niedzielą wolna....chyba dlatego tak nie lubie poniedziałków....no ale ten sezon mam z głowy nie muszę pracować więc będę miała luzik,czas na spotkania ze znajomymi bo troszkę ich zaniedbałam.........
normalnie nigdy mnie o tej porze nie było dziś jakoś nie moge zasnąć :-( wstałam na siuśku i chciałam dalej lulu no ale te chrapanie mojego mena :no: masakra :szok:

u nas widać że chyba będzie w dzień słoneczko ale za barzdo to tego pewna nie jestem heheh normalnie mogłabym już wstać i sprzątać ale nie będę go budzić odkurzaczem,niech se śpi :tak: ja może jak posiedzę trochę w kompie to mnie zmuli ;-) i pewnie tak mnie zmuli że obudzę się o 12 :baffled: no to życzę miłego poniedziałku boo pewmnie zaraz będzie tu wysyp pracujących mam :-D

Witajcie w piekny poniedzialkowy poranek,
szkoda ze juz po weekendzie. Pomimo, ze mialam 3 dni wolnego wcale nie poczulam zebym miala weekend. Sama nie wiem czemu :wściekła/y:. Mialam przynajmniej jeden caly dzien nic nie robic. Chyba z moja organizacja czasu jest cos nie tak:zawstydzona/y:
Teraz nie mam czasu zeby przebic sie przez wszystko co naskrobalyscie. Mam nadzieje, ze wieczorem znajde wolna chwile. Pracujacym dziewczyna zycze dotrwania do weekednu, a niepracujacym milego odpoczynku;-)

reklama
Do góry