reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
dziendoberek :)
( gdzie tu sa buźki ? kurcze szukam i znakesc nie moge a wlepic nie jedna chcialam ...)

tak sobie podczytuje posty wstecz i wiecie co ? ja to chyba w dzieciecy zakupocholizm za wczesnie wpadlam . Zaczelam gromadzic wszelkie spioszki i bodziaki niemal jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem , a jak sie okazalo ze na dotatek blizniaki beda to w panike wpadlam dopiero !!! i po lumpeksach przelot robilam . A to dlatego ze po moim ostatnim dzieciatku co to mialo byc najostatniejsze w naszej rodzince wszystkie ciuszki porozdawalam , posprzedawalam laktatory , bujaki , chodziki , foteliki ... wszystkich ciuchow ciazowych sie pozbylam łeeeeeeee - teraz niem w czym chodzic bo wszystko juz ciasne :( i nazad wszystkie zakupy od nowa ) Dzieki Bogu ze lumpeksy istnieja bo bym chyba zbankrutowala .
Najbardziej mnie zalamuje fakt ze tylko moj maz pracuje na nasza wielka rodzine - we wrzesniu bedzie nas juz 7 osob !!!!!!!!
No , ale dosyc narzekania , Zuzka skonczyla ogladac Oswalda i czas na Danona , potem na polko , obiadek upichcic , dopiero wieczor jak sie wszyscy do domku zejda czas na odpoczynek . Jak nie usne to tu pkokukam do was :)

Heja! Wiesz co luteina chyba nie ma nic do wagi , bo ja tez ja biore juz dobry miesiac i u mnie 600g do przodu tylko .A na hormony tez reaguje tyjac , bo kiedys bralam encorton i utylam paskudnie. Ale moze kazdy reaguje inaczej.

Dziewczyny a ja mam już do przodu 6kg:wściekła/y:,ale to chyba też efekt luteiny-przecież to hormon,a ja zawsze tak miałam przy hormonach.....:-(....a mało jem....

Witam przy kawci!
Nie wyspałam sie i czuje sie niezbyt dobrze. Wczoraj z kumpelą czytałyśmy o 2 trymestrze i śmiałyśmy sie że z to co piszą to napewno nie o mnie. "Wzrost energii i rozkwit urody" gdzie mi włosy wypadają i najchętniej zasnełabym a obudziła sie we wrześniu.
Też tak jak wy musze sie wybrać na zakupy tylko nie chce wydawać na ciuchy ciążowe majątku. Musze znaleść jakiś sklep dla puszystych z niskimi cenami.

Skrzacie - Ja wybieram się na zakupy do Swarzędza - otwarli nowy sklep dla ciężarówek - podobno niskie ceny. Ceny spodni zaczynają się od 40 zł. Można ich namierzyć też na allegro (Beama_fashion). Sklep otwarł producent.

Dzień dobry :-)
I u mnie dzisiaj piękna pogoda. Mam dzisiaj dużo urzędów do zaliczenia, sporo jeżdżenia, dobrze że mam do dyspozycji własne autko, bo bym do wieczora nie wyrobiła. A mam takiego lenia :( Czuję się gruba i niedoczesana.
O tak , zaraz dzwonię do fryzjera na farbowanie, bo mnie już włoski odmawiają posłuszeństwa i w ogóle bleeee :-/ Nie mam żadnych spodni ciążowych, jedynie kilka tunik, czas na zakupy ale nie lubię, tyle czasu to zajmuje.
No nic czas się sprężyć, bo zbzikuję w tym domu. Chodzenie do pracy ma swoje plusy, trzeba rano wstac , zrobić makijaż i człowiek cały dzień na chodzi i gotowy. Narzucę sobie jakąś dyscyplinę, bo takie nicnierobienie obniża na dłuższą metę mój nastrój.
Życzę Wam pogodnego, pięknego dnia Dziewczynki :-)

Witam wszystki ewrzesnioweczki:) dawni mnie nie było:/
Dzien narazie pochmurny ...ale....jest nadzieja ze wyjdzie sloneczko.....
Wczoraj w Zakopcu coprawda zaskoczylam sie iloscia sniegu ktora wsypala mi sie do buta....hahahhaha....ale wiosna wiosna wiosna ach to ty!!!!!!

W poniedziałek ide do gina.....myslicie ze powie juz cos na temat płci??
Sama nie wiem co chciala bym uslyszec? hmmmm

A no tak czas pomyslec o gatkach z gumka...narazie dziny pasuja ale to tylko kwestia czasu:)

Pozdrawiam ssssserdecznie:)

dziendoberek :)
( gdzie tu sa buźki ? kurcze szukam i znakesc nie moge a wlepic nie jedna chcialam ...)

tak sobie podczytuje posty wstecz i wiecie co ? ja to chyba w dzieciecy zakupocholizm za wczesnie wpadlam . Zaczelam gromadzic wszelkie spioszki i bodziaki niemal jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem , a jak sie okazalo ze na dotatek blizniaki beda to w panike wpadlam dopiero !!! i po lumpeksach przelot robilam . A to dlatego ze po moim ostatnim dzieciatku co to mialo byc najostatniejsze w naszej rodzince wszystkie ciuszki porozdawalam , posprzedawalam laktatory , bujaki , chodziki , foteliki ... wszystkich ciuchow ciazowych sie pozbylam łeeeeeeee - teraz niem w czym chodzic bo wszystko juz ciasne :( i nazad wszystkie zakupy od nowa ) Dzieki Bogu ze lumpeksy istnieja bo bym chyba zbankrutowala .
Najbardziej mnie zalamuje fakt ze tylko moj maz pracuje na nasza wielka rodzine - we wrzesniu bedzie nas juz 7 osob !!!!!!!!
No , ale dosyc narzekania , Zuzka skonczyla ogladac Oswalda i czas na Danona , potem na polko , obiadek upichcic , dopiero wieczor jak sie wszyscy do domku zejda czas na odpoczynek . Jak nie usne to tu pkokukam do was :)

A w jakim wieku sa twoje dzieciaczki bo nie widze suwaczkow -i gratulacje blizniat oczywiscie!

reklama
Heja! Wiesz co luteina chyba nie ma nic do wagi , bo ja tez ja biore juz dobry miesiac i u mnie 600g do przodu tylko .A na hormony tez reaguje tyjac , bo kiedys bralam encorton i utylam paskudnie. Ale moze kazdy reaguje inaczej.
Ale encorton to steryd. On zaburza gospodarke elektrolitową i leci sie na wadze do góry z prędkością światła. Ja jestem akurat na odpowiedniku -metypredzie od 6 lat i z luteiną on nie ma nic wspólnego.

Dzięki agamati. A adres możesz dać? A wiesz czy dla puszystych rozmiary nietypowe czyli 46, 48 mają?

Do góry