reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Widzę że temat śłubów się rozwinąl .....ja mojego znam od dziecka a w maju stuknie nam 5 lat jak jesteśmy ze sobą a 17 lipca będzie nasza 3 rocznica ślubu ,mieliśmy cywilny od razu ze chrztem Oliwki ,nie chciałam ślubu kościelnego i nie wiem czy kiedykolwiek będe miała a jak coś to cichy bo ja nie lubie robić takiej pokazówki dla innych [nie mam nic przeciwko ślubom],dla mnie papierek się nie liczy bo jak ktoś ma być ze sobą to będzie a nie raz ludzie przysięgają sobie miłość przed ołtarzem a po kilku latach rozwód!!!

Ostatnia edycja:
reklama
czesc laski , ja wlasnie wrocilam z pogotowia bo oprocz mocnych bolow brzucha dostalam plamieni bardzo sie przestraszylam, mam nakaz lezenia ,nie wolno mi nic nosic i dzwigac tylko sie oszczedzac, ale z malenstwem ok ,serduszko bije , nozki maja po 5 palcow, wedlug usg 17 tydz i 3 dni.Teraz leze, nudze sie , leze

:-D:-D:-D:-D:-DUmówiłam się juz na USG Prenatalne z płytka na 4 maja juz sie nie moge doczekać:)))
Ja też mam USG 4 maja i też liczę dni bo chciałabym znów widzieć moje maleństwo :-)

Onionek Sto Lat! Ach od tych wszystkich życzeń to ten rok będzieszz miała mega-szczęśliwy.
U nas ok. 7 lat stażu ślubnego + jakieś 2 lata przed. Zleciało. Piękni i młodzi byliśmy. W kościele było ślicznie, ksiądz się popłakał, goście też a m. musiał mnie trzy razy podtrzymywać bo mdlałam :p A kumpela zamiast ryżem sypneła kwiatami którymi miałam rzucać ja hehe
Ja teraz robię za wieloryba a mój małż nadal wygląda jak wtedy grrrrrrrr

A my w czerwcu mamy 9 rocznicę ślubu, znamy się może 10,5. Jak zaczęłam spotykać się z moim facetem, mój tato był okropnie zły bo miałam dopiero 19 lat a tu tak poważnie się zapowiada. A ja mu na to"Tato takich jak B. to ja tu jeszcze 10 przyprowadzę" No ale jak widać skończyło się na B. I jest cudownie, chociaż ślub i wesele podobały się wszystkim, to ja mam jakieś mieszane uczucia bo miałam okropnego stresa, fryzura mi się nie podobała, no i dostałam okres:szok:a zdjęć z tego dnia jakoś nie trawię:sorry: tak to było...dobrze,że nie jest tak jaki ślub takie całe wspólne życie:laugh2:
Poza tym teraz mój B. jest bardzo lubiany przez moich rodziców i wszyscy śmiejemy sie z tego, ze kiedyś tata odradzał mi małżeństwo z nim...:tak:
A co do wygladu to mój mąż w pierwszym roku po ślubie utył 12 kg:-D a dzieś ma 20 kg więcej niż w tamten dzień...ale to teraz wygląda normalnie, bo przedtem był bidulek wychudzony a teraz to taki PRAWDZIWY facet :tak:

Ostatnia edycja:
czesc laski , ja wlasnie wrocilam z pogotowia bo oprocz mocnych bolow brzucha dostalam plamieni bardzo sie przestraszylam, mam nakaz lezenia ,nie wolno mi nic nosic i dzwigac tylko sie oszczedzac, ale z malenstwem ok ,serduszko bije , nozki maja po 5 palcow, wedlug usg 17 tydz i 3 dni.Teraz leze, nudze sie , leze

Leż leż i odpoczywaj! I pisz nam tu jak najwięcej :)

Ja ze swoim znam sie wieki :) po slubie jestesmy troche ponad pol roku, koscielny planujemy na pazdziernik razem z chrzcinami :) nie zamienilabym go na nikogo innego ,nawet jezeli czasem doprowadza mnie do bialosci :) I oczywiscie jest pupilkiem moich rodzicow :)

no nie wiem wiesz czy wypali coś takiego wiem że jest coś takiego jak unieważnienie małżeństwa ale raczej nie ma twardych dowodów....ehhhh aż sie mi płakać dziś jakoś chce jak se o tym pomyślę :( ale cieszę się że u Was slub odbył sie piękny :) a jak bedzie u nas to czas pokaże...:)

ja se zajadam się lodami truskawkowymi :)

nie wiem co przeszkadza marzenie o pieknym slubie, dlugiej sukni i super weselu przy slubie cywilnym:confused2:
wiesz mi sama mialam lub cywilny( w usc strym zaku) wesele na starym miescie i kazdy bylw szoku z jaka pompa i elegancja zostal zorganozowany- wystarczy troche fantazji i dobrej organizacji z bedzie jak z bajki:tak::tak::tak:

ja z Lukaszem poznalam sie ponad 4lata temu, mialam juz obietnice ,z z zadnym faacetem sie nie zwiaze- milam dosc zwiazkow
poznalm go dzieki mojemu Tacie-wtedy juz bardzo schorowanemu, ktory umierajac nie mial pojecia,ze wlasnie dzieki niemu nigdy juz nie bede sama. On byl jedyna osoba, ktoremu L podczas wesela podziekowal za to ,ze przypadkowo Nas ze soba polaczyl- toast na stojaco wszystkich gosci ktorzy oddali w ten sposob hold mojemu tacie, bylo to bardzo wazne i wzruszajace dla mnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie ja juz sie oszczedzam , bo moja ciaza od poczatku zagrozona, zaledwie 3 tyg. temu dostalam pozwolenie wstawania i znowu , ja leze bo dziecko jest najwazniejsze ale czasem mam juz dosyc, zaczynam panikowac i wpadac w dol psychiczny

Do góry