Hej dziewczyny. Właśnie ponad pół godziny odpisywałam cytując wasze posty i jeden przycisk nie wiem jaki i wszystko zniknęło. Nie mogę sie przestawić na mojego nowego laptopa i klawiaturę. Cały czas coś kasuję.
Zacznę od nowa ale już bez cytowania.
Beniaminka - ten sklep w Zabrzu jest faktycznie drogi, ale można pooglądać różne rzeczy bo jest duży wybór i kupić gdzie indziej. Co do wagi, to ja prawie tak samo,od początku ciąży stoję w miejscu, ale moja lekarka mówi, że nie mam się martwić, bo ja po powrocie do pracy po macierzyńskim przytyłam 15 kg w kilka miesięcy, co było powodem problemów zdrowotnych, więc teraz, jestem na L-4 o mogę wreszcie odżywiać się w miarę regularnie, to chyba mój organizm czerpie z tych odłożonych zapasów.
Olcia- trzymaj się i oby synuś szybko powrócił do zdrowia.
Kalcha - ja miałam na czczo 108 a po 50 ml 158, potem na powtórce na czczo 101, a po 75 ml 141 i musiałam pójść do dietetyka. Mierze sobie cukry i obecnie przestałam się przejmować bo jest OK.
Co do snów, to kurcze dziś mój był tak realistyczny, że nie mogłam się uspokoić. Śniła mi się moja cesarka, że znieczulenie puściło, że inne komplikacje wystąpiły, czułam okropny ból i jak się wybudziłam, to ból czułam nadal, bolał mnie lewy pośladek, na dodatek mój mały zawsze ok. 7 rano jest bardzo ożywiony, a dziś nic.
No ale już dał znac o sobie więc jest OK.
Mam pytanie, co można wziąć na ból głowy. Od wczoraj strasznie mnie boli, bo u nas okropnie wieje, rano słońce świeci mi do łóżka, a teraz znowu nie wiadomo jak będzie za pół godziny.
Idę dziś do przedszkola na pierwsze zebranie z rodzicami w moim życiu. Ciekawe jak to jest po drugiej stronie. Słuchać, a nie prowadzić spotkania z rodzicami:-)
Miłego dnia i powodzenia we wszystkich dzisiejszych sprawach:-)