reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

ja tez dalej w dwupaku wiec powiększam liste jeszcze nie rozpakowanych....

juz mnie to trochę meczy naprawdę... dziś na ktg wszystko ok i lekarz kazał po południu w poniedziałek przyjechać znowu na ktg i zobaczymy co dalej...niespodziewałam sie ze aż tak długo bede musiała czekać na małą bo z Niki to 2 dni przed terminem sie wypakowałam i myślałam ze bedzie podobnie...a tu nicccccc i dołki łapie trochę

madzik trzymam kciuki i zazdroszcze:*
nanusia ja chyba bym pojechała sprawdzić:)

miłej nocki:*

reklama
cześć wszystkim niedzielnie, u nas piekna pogoda, mąż i Milenka jeszcze śpią, a my z Martynką już przy śniadaniu :-D pewnie wybierzemy się na jakiś spacer dłuższy, trzeba korzystać z pogody póki ona jest!

cudownego dnia wszystkim!

Witam! Ostatnio mało pisałam, bo jakoś weny mi brakuje...Jestem coraz bardziej podenerwowana, że poród daleko..Cosik mi się wydaje, że przechodzę i zostanę mamą październikową zamiast wrześniową...Więc zamknę całą stawkę Wrześniówek...Od soboty mąż rozpoczął miesiąc urlopu, a Mała dalej się nie spieszy..W środę mam kontrolną wizytę u lekarza i mam przeczucia pewnie prawdziwe, że lekarz mi powie: "Pani Olu jeszcze daleko"...A tak mnie wszyscy straszyli, że nie donoszę, a ja przenoszę, śmieję się, że moja siostra urodziła 5 tygodni za wcześnie, to teraz ja muszę wyrównać i przenoszę do samego końca ehhh...
Miłego dnia Wam życzę - korzystania z pogody i spacerów z Maleństwami!

Witam,
u nas nocka jak marzenie. Mała obudział sie tylko raz o 2 i spała jak aniołek. Jak zobaczyłam że od 8 obudziła się o 2 to się przeraziłam ze tak długo spała. Teraz czekam jak się obudzi i zmykam na jakieś małe zakupy, buty wszystkie sa na mnie za małe nawet nie mam w czym wyjść na spacer. No i stanik drugi by się przydał do karmienia. Tylko czy zdaże to wszstko załatwić...

Trzymam kciuki za dziewczyny które oczekują za swoje dzieciaczki ;) juz niedługo wszsytkie będziemy mamusiami :)

Witajcie! Widze ze Nanusia moja imienniczka postanowila dzis wlasnie urodzic! No pieknie, moj termin :-D
Ja sie juz chyba nie seksze, nie sprzatam i mam w nosie ten caly porod, bo wczoraj po seksie nic. Dwa skurczybyki i tyle.
Wchodze pod cieply [prysznic pojawiaja sie skurcze, wychodze i nic...
Podobno ja rodzinnie mam to ze nie odczuwam boli skurczowych i sie moge kapnac jak juz bedzie duze rozwarcie, no ale sorry...
No nic niedlugo jedziemy na 50-tke taty, tam pelno osob i pewnie kazdy sie bedzie pytal kiedy to... A ja sie zdoluje po raz kolejny :tak:
Ola takze nie martw sie, nie jestes sama na ta koncowke wrzesnia...
Bebzonik noga CI sie powiekszyla? Nie strasz, ja nei wchodze w zadne buty, no ale licze ze to opiuchlizna i zejdzie i nadal bede miala moj rozmiar 37...

Hej
Pochwale się tylko że problem z kokkami sie uspokioił i nie było prężenia i nerwów przy karmieniu,ufff.Kupiłam te wode koperkową GRIPE Water i widze że jest duza poprawa.Tylko z drugiej strony mały zrobił sie bardziej aktywny i ma dłuższe momenty że nie spi tylko sie rozgląda zaciekawiony otoczeniem.Najgorzej jak ma taka porę w nocy gdzie ja bym chciała by tylko sobie pojadł i zasnął a on nie tylko sobie patrzy.
A co to za woda koperkowa?

Hejka!!

Ja też jeszcze nie rozpakowana i już zaczynam wątpić, że w ogóle to kiedyś nastąpi:-p
Też trochę tym jestem poddenerwowana, bo wszyscy na mnie patrzą jakbym sama ten poród wstrzymywała.
Mam nadzieję, że jednak się wyrobię we wrześniu czego i życzę pozostałym zniecierpliwionym oczekującym.

Hm ponoć przed samym porodem dziecko się wycisza, a moja Mała chodzi mi po żebrach w tą i z powrotem. Mam nadzieję, że tak przebiera, bo chce już wyjść;-)

reklama
Do góry