Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
Ja jeszcze nie przestałam krwawić a ty już @!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak jak Gośka, ciągle krwawię, no ale z Majką to krwawiłam 6 tygodni, ale @ dostałam po roku dopiero.
Tak sobie mówiłam, że już nigdy więcej, a teraz znowu się instynkt odzywa ;-)
Obawiam się, żeby po czwartym ponownie się nie odezwał 

Ale mogłam się tego spodziewać, bo od kilku dni już chodziłam podminowana i od kilku dni straszny apetyt na słodycze miałam ;-)
ale powiem Ci że na starość fajnie będziesz miała z taką gromadką, mnie to przeraża wizja wychowywania od urodzenia, marzy mi się żeby córy już były samodzielne, wiesz o co mi chodzi???
a ja już padałam na twarz. Najlepsze że nie spała od 17-tej i zasnęła dopiero przed 21. Myślę że po prostu cycol działa łagodząco na jej kupole. Próbowałam dać jej smoka i trochę załapała ale jej chodziło o jedzenie. Bo jak dałam z powrotem cycka to normalnie ciągnęła i połykała. W końcu maruda padła. Ja wczoraj tylko szybki prysznic i spanie. Nawet nie miałam ochoty z M gadać taka zmęczona byłam. Jak zmęczona jestem to też potrafię być opryskliwa więc lepiej nie ryzykować.
. Kupiłam sobie produkty do sushi i mam zamiar w przyszłym tygodniu robić - oczywiście bez surowej ryby, ale wędzone, ogórek itp. Mam nadzieje że Młoda nie będzie miała sensacji. Dziś chyba zrobię makaron z brokułami i szynką na kolację.
Chociaż to na pewno lepsze zabezpieczenie niż nic
. Nie jestem zwolennikiem hormonów ale jak trzeba to trzeba.
.