• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

reklama
Ja już jem od jakiegoś czasu wszystko, moja Misia jedynie na ogórki konserwowe zareagowała zielona kupką ale tylko raz, następnym już było ok :) próbujcie dziewczyny, zobaczycie że bedzie dobrze, zresztą dzieciaczki już są wieksze, to inaczej z ich układem trawiennym.

Ja ostatnio z Majką zjadłyśmy kg mandarynek i nocka byla spokojna, ale jednak prężenia nadal są, dziś np od 2 w nocy mała nie spala, bo ja strasznie prężyło, zasnęła dopiero przed 6 bidulka. Ciągle się zastanawiam jak jej pomóc i nie mam pomysłów, już tyle specyfików próbowalyśmy, możę spróbuję tą BioGaię, już niedługo 3 miesiąc to może też będzie lepiej, sama nie wiem

hej kochane...
znowu was zaniedbałam ale ciagle coś... najpierw niki chora potem ja...całe szczęście ze małą omineło:)

dzis byłysmy na szczepieniu:) mała wazy juz 5700g :szok: troche teraz niespokojna ale w normie:)

pozdrawiam Was serdecznie :*

Moj Robercik wazy 5920 :). A mierza u Was w przychodniach dzieci? U mnie powiedziala ze nie mierza :/. W ogole to mojej pediatrze powiedzialam ze maly robil zielone kupki, a ta do mnie ze co znowu wymyslam :/ jeny to moje pierwsze dziecko i chyba mam prawo nie wiedziec, poza tym wczesniej robil zolte... co za zolza z niej, nic zapytac sie nie mozna. Chyba maz jej w lozku nie zadowala albo cos i potem na innych sie wyrzywa :-D.
Kobieta od szczepionek czy maly jeszcze placze a ja mowie ze nie to ona mowi do mnie a mowilam zeby platne szczepionki robic, matko a skad ja mam miec pienadze? :wściekła/y: Nie kazdy jest bogaty... w tym kraju.

Niesetety nie nadarzam Was czytac :-(. Pozdrawiam wszystkie mamusie wrzesniowe i ich bobaski :happy:.

Dzis bylam u taty... na grobie. Polozylam aniolka i zapalilam znicz. Dzis mial miec urodziny. Nie doczekal sie wnuka, bo bylam w ciazy kilka dni nie wiedzac jeszcze o tym jak tata zmarl, nawet nie dowiedzial sie ze bedzie dziadkiem... Tak bardzo tesknie za NIM :-(. Dlaczego dobrzy ludzie odchodza pierwsi? :-(:-(:-(. Teraz zyje tylko dla MAMY, Robercika, mojego Eryka i siostr, gdyby nie Oni dawno byla bym z tata... Mam nadzieje, ze On jest ze mnie dumny, bo ja z Niego bardzo... :sad:
,, Tylko czas dzieli Nas tato... "
[*] Zobacz załącznik 412478

reklama
7... - ale wprowadziłaś nas w nastrój... tata na pewno jest z Ciebie dumny i na pewno czuwa nad swoim wnuczkiem!!

no, moja się właśnie wyspała :wściekła/y: zapowiada się cudowny wieczór :cool2: i z pewnością się wyśpię... czyli dzień jak co dzień... ehh...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry