Moj Robercik wazy 5920

. A mierza u Was w przychodniach dzieci? U mnie powiedziala ze nie mierza :/. W ogole to mojej pediatrze powiedzialam ze maly robil zielone kupki, a ta do mnie ze co znowu wymyslam :/ jeny to moje pierwsze dziecko i chyba mam prawo nie wiedziec, poza tym wczesniej robil zolte... co za zolza z niej, nic zapytac sie nie mozna. Chyba maz jej w lozku nie zadowala albo cos i potem na innych sie wyrzywa

.
Kobieta od szczepionek czy maly jeszcze placze a ja mowie ze nie to ona mowi do mnie a mowilam zeby platne szczepionki robic, matko a skad ja mam miec pienadze?

Nie kazdy jest bogaty... w tym kraju.
Niesetety nie nadarzam Was czytac :-(. Pozdrawiam wszystkie mamusie wrzesniowe i ich bobaski

.
Dzis bylam u taty... na grobie. Polozylam aniolka i zapalilam znicz. Dzis mial miec urodziny. Nie doczekal sie wnuka, bo bylam w ciazy kilka dni nie wiedzac jeszcze o tym jak tata zmarl, nawet nie dowiedzial sie ze bedzie dziadkiem... Tak bardzo tesknie za NIM :-(. Dlaczego dobrzy ludzie odchodza pierwsi? :-

-

-(. Teraz zyje tylko dla MAMY, Robercika, mojego Eryka i siostr, gdyby nie Oni dawno byla bym z tata... Mam nadzieje, ze On jest ze mnie dumny, bo ja z Niego bardzo...

,, Tylko czas dzieli Nas tato... "
[*]
Zobacz załącznik 412478