Motylla
Fanka BB :)
Witam. Na początku wszystkiego dobrego życzę w Nowym Roku. W sylwestra moja dwójka była taka nie znośna
że miałam serdecznie ich dość, a Krystek jeszcze w dzień nie spał to podwójnie był nie znośny albo poczwórnie
. W takie dni to dwoje dzieci to dla mnie za dużo. Kocham moje skarby ale chciałabym czasami od nich odpocząć. U mnie to Radka przekręca jego starszy brat, leży na pleckach Radek, Krystek podchodzi do niego i bach i już Radek na brzuszku. Dziś to Krystek chciał dać Radkowi orzeszka, musiałam małemu zasłaniać buzię, żeby czasem Krystek go nie poczęstował.
że miałam serdecznie ich dość, a Krystek jeszcze w dzień nie spał to podwójnie był nie znośny albo poczwórnie
. W takie dni to dwoje dzieci to dla mnie za dużo. Kocham moje skarby ale chciałabym czasami od nich odpocząć. U mnie to Radka przekręca jego starszy brat, leży na pleckach Radek, Krystek podchodzi do niego i bach i już Radek na brzuszku. Dziś to Krystek chciał dać Radkowi orzeszka, musiałam małemu zasłaniać buzię, żeby czasem Krystek go nie poczęstował.
odkryliśmy to w wigilię i cała familia orzekła, że to ząb. Ja nie dowierzam, bo choć białe i twarde, to baardzo z boku, że jeżeli ząb to "czwórka", więc idę jutro sprawdzić, bo jeśli nie ząb, to co??
Mi się ten zapach skojarzył z octem. Nie kąpiemy go codziennie, tylko 3 razy w tygodniu i kiedyś przy przebieraniu zobaczyłam w fałdkach pod paszkami wydzielinę(odrobinę), dotknęłam, powąchałam
ale się nie przejęłam, zapewne łój i pot.