• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

reklama
Witam :)Mam do sprzedania 2 opakowania tabletek Lesine. Nie używane kupiłam, ale niestety nie mogę ich brać, ponieważ przytyłam i zrobiłam się nerwowa. Opakowania są orginalne lek też, na opakowaniu przyklejona jest cena z apteki czyli 24,60 zł. ja dwa opakowania odsprzedam mamie, która tak owe tabletki zażywa za 45zł. Oczywiście przesyłka jest wliczona w tą cenę. W razie chęci zakupu proszę o kontakt na priv.

to niedobrze
ja mam starszą córkę z listopada 2009 i na wątku listopadowym dziewczyny non stop piszą
może sie zmieni po Nowym roku
czas świąt,przygotowania,teraz sylwester i stąd te pustki

Wszystkiego dobrego w Nowym roku

dziewczyny przeniosły się na Facebooka ale ja tęsknie za tą formą pogaduszek tam nie mogę się odnaleźć tu jest porządek... my pierwszego sylwka spędziliśmy sami w domu mąż pracował do 22... mały przespał ładnie sztucznie ognie.. jesteśmy teraz w pięcio tygodniowym skoku rozwojowym i mój mały nie chce jesć już z 3 tyg.. je butle z płaczem co 5 godz.. ale lekarz powiedział ze jak nie chudnie to jest ok..

a jak wasze szkraby??

Witam moje kochane:biggrin2:
Na początek duuuuuużo szczęścia w Nowym Roku i zdrówka bo to najważniejsze:biggrin2:
Ja na FB też nie mogę sie odnalezc, szczerze wolałam tu pisać, łątwiej mi ogarnąć było.
:biggrin2:eraz krótkie usprawiedliwienie nieobecnośći dłuuuuuugiej. Miałam okropny grudzień, na początku Ewa zapalenia płuc dostała, do którego lekarka ją doprowadziła, chorowała 2tyg, w między czasie ja się zaraziłąm a pod koniec jej choroby Karola:-( na szzęście zdąrzyłam zanim się na płuca czy oskrzela przerzuciło ale długo by pisać bo to po szczepieniu wyszło, niby mozna było wedłuug lekarza bo była zdrowa ale miałam chore dziecko w domu a szczepienie osłabia i po 2 dniach zachorowała. Tak więc ponad 3tyg w domu z chorymi dziećmi. Do tego miałam okropne święta i sylwestra bo jestem skłócona z M jak zwykle przez jego pier.....mamusie której nienawidze jak nikogo:wściekła/y:no ale to długa historia o prawie 9 letnim stażu.Przeryczałam święta a wczoraj w sylwka siedziałam sama w pokoju Ewci, przed północy Karola flache piła a ja zaryzana siedziałam z nią. Ech szkoda gadać, jak się skończył stary tak rozpoczął nowy, bez obrączki na palcu. Nie wiem co będzie ale dla mnie to już koniec, zawsze mamusie dla maminsynka najważnijesza będzie a ja mam dość bycią tą 3. Jeszcze szmac......podziękuje:wściekła/y:

No a tak z dobrych rzeczy, moja Karolcia ważyła na ostatnm szzepieniu 6,5kg:biggrin2: zaczęła mi siadać skubana, od miesiaca głowe podnosi do siadania a teraz złości się jak jej za rączki nie łapie, al enie chce żeby tak wcześnie obciążała sobie kręgosłup. Gada, śmieje się i śpiewa tak głośno, że uszy bolą, tak skubana ćwiczy głos, jest rozkoszna i smieszna. Od ok miesiąca całkiem na pepti, to był świetny wybór bo skończyły się męki z brzuszkiem i kupkami, roi je codziennie albo po 2, jest spokojna, bączki nie męczą a ja w końcu jem jak człowiek:biggrin2:

Kochane mam nadzieje, że reszta nie odejdzie i choć garstka tu zostanie bo ja na pewno. Może nie często bo czasu brak ale będę.

Buziaki i prosze zróbmy wszystko by nasz wątek wrześniówek nie umarł śmiercią naturalną:-(

reklama
Wszystkiego najlepszego w nowym roku 2012 :-)duzo zdrowka zycze !!!!!
Sińka tulę Cię mocno kochana trzymaj się, zdrówka dla dziewczynek:-)
Bafinka kurcze strasznie współczuję, a może mleczko nie smakuje ze tak z placzem je, moze poradz się innego pediatry ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry