MajkaK
Fanka BB :)
toxicstar - życzę ci zdrówka!!! Dziękuję za podzielenie się informacjami
))
sińka - czytałam o glutenie i wiem, ze dobrze jest dziecko przyzwyczajac, tylko boje sie o te jego kupki
Męczy się potem i jest kiepsko.... mandarynki jadlam juz wczesniej i czekaolade tez w malych ilosciach i nic mu nie było, może nagle coś mu sie odwidziało?
Jest jak widać bardzo delikatny
Dziękuję za radę - lekarze faktycznie bywają dziwni! Gratuluję też dzidzi!!!
))))
kardamon - faktycznie mama mówiła, ze nie mówili o glutenie tylko po prostu kachę dawali i już
)) Ja się tylko jednego boję... wprowadzę kaszkę i warzywka (np. marchew) i z kupą już w ogóle będzie problem, skoro po soczku jabłkowym wyszło mu uczulenie... (to jabłuszko, które jest dobre na kupkę też odpada), to może morele o jakimś czasie dać?
Motyl 12 - czy po kleiku nie było problemów z kupką??? Wiem, ze się czepiam tych kupek, ale nie chcę żeby młody cierpiał
)))
karou3 - wszyscy zaczynaja od marchewki
)) z tego co czytam i slysze
)) Ja Piotrusiowi tez najpierw dalam marchewke hipp'a i oprócz tego, że kupka była bardziej zwarta nic się nie działo (hipp ma produkty ze skł. mało alergizujących i z upraw eko)
))
sińka - czytałam o glutenie i wiem, ze dobrze jest dziecko przyzwyczajac, tylko boje sie o te jego kupki
kardamon - faktycznie mama mówiła, ze nie mówili o glutenie tylko po prostu kachę dawali i już
Motyl 12 - czy po kleiku nie było problemów z kupką??? Wiem, ze się czepiam tych kupek, ale nie chcę żeby młody cierpiał
karou3 - wszyscy zaczynaja od marchewki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
.Pozatym jesli zaczniesz wprowadzac do diety dziecka pokarm staly moze kupy nie byc dwa dni o zatwardzeniu mowi sie jesli dziecko nie robi kupy cztery dni wtedy nalezy isc do lekarza po cos na ruszenie kupy.
.
wychodzi jej 2 ząbek a co najśmieszniejsze nie po kolei tylko zamiast drugiej jedynki na dole wychodzi jej dwójka obok pierwszej jedynki:-) pani dr powiedziała, że Karola jest hop do przodu w porównaniu z większością rówieśników. Mam jej nie ograniczać jedzenia i skoro ma apetyt ma jeśc ile potrzebuje, mogę spróbować odstawić jedno mleko za dnia, choć raczej to nie przejdzie bo mała nauczyła sie jeść o stałych godzinach