Bafinka
Fanka BB :)
to już będzie połowa 10 tyg więc wydaje mi s ię że powinno być już widać coś na takim przez brzuch ale nie wiem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
a ja mam pytanko za tydz czyli mam kolejną wizyte u gina i zastanawiam się czy usg nadal zrobi dopochwowe czy przez brzuch?? i jeszcze jedno czy wam lekarz na kasę chorych drukuje zdjęcia??
bodajże tak do 18-20 tyg powinno się robic usg dopochwowe bo lepiej widaća ja mam pytanko za tydz czyli mam kolejną wizyte u gina i zastanawiam się czy usg nadal zrobi dopochwowe czy przez brzuch?? i jeszcze jedno czy wam lekarz na kasę chorych drukuje zdjęcia??
Katezbb a gdzie chodzisz do lekarza? Kami zadowolona jestes? Chodzisz prywatnie czy na kase?
mimo choroby synka potrafisz odnaleźć w niej plusy, bo w końcu jest to choroba z którą można żyć, podziwiam Cię bo sama wiem co znaczy mieć chore dziecko w domuCieszę się, że Oliś ma tylko ZD i że wada serca, którą miał jest jedną z najpopularniejszych, przynajmniej lekarze wiedzieli od razu jak go leczyć