Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja mam pytanko za tydz czyli mam kolejną wizyte u gina i zastanawiam się czy usg nadal zrobi dopochwowe czy przez brzuch?? i jeszcze jedno czy wam lekarz na kasę chorych drukuje zdjęcia??

bodajże tak do 18-20 tyg powinno się robic usg dopochwowe bo lepiej widaća ja mam pytanko za tydz czyli mam kolejną wizyte u gina i zastanawiam się czy usg nadal zrobi dopochwowe czy przez brzuch?? i jeszcze jedno czy wam lekarz na kasę chorych drukuje zdjęcia??
Katezbb a gdzie chodzisz do lekarza? Kami zadowolona jestes? Chodzisz prywatnie czy na kase?
. U nas dziś znów bezmięsny obiad, brokuły polane masełkiem z bułką tartą, moje dziecko brokuły pożera w ilościach hurtowych także ok, mężulek też polubił przez te wszystkie lata kiedy go męczyłam zieleniną. A mięso mnie odrzuca, mój S obiecał, że dziś po pracy przygotuje mięsko na jutrzejszy obiad, żebym nie musiała się męczyć, kochany ;-)
trochę głupio 
, a tak przez brzuch to już pełna sielanka rodzinna i można skupić się na oglądaniu dzidzi
mimo choroby synka potrafisz odnaleźć w niej plusy, bo w końcu jest to choroba z którą można żyć, podziwiam Cię bo sama wiem co znaczy mieć chore dziecko w domuCieszę się, że Oliś ma tylko ZD i że wada serca, którą miał jest jedną z najpopularniejszych, przynajmniej lekarze wiedzieli od razu jak go leczyć