reklama

wrzesień 2011

reklama
Dziękuję za uspokojenie, nie wiedziałam, że to tak może być do 7tyg. a jutro zmajstruję jakiś ładny suwaczek teraz spokojniejsza mogę zbierac się do łóżka z mężulkiem, a o tej becie to jeszcze pomyślę, bo nie wiem czy u mnie w miescie popołudniu jakies laboratorium jest czynne...

czarnulka - kliknij na suwaczek którejkolwiek z nas (www.suwaczek.pl, www.lilypie.com, na str. babyboom też są), zrób sobie suwaczka, potem tu u góry na str. masz USTAWIENIA, po lewej pokazują się różne opcje, klikasz EDYTUJ SYGNATURĘ i tam wklejasz link z kodem jakimś tam (jakieś coś na U i Code na końcu) i zatwierdzasz i masz :)

dzięki Kinga85, mam nadzieje że się uda, chociaż byłby to pierwszy miesiąc starań, może za dużo wymagam hehe:-)
chociaż przy pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem, jedno podejście hehe no ale to było dawno temu, z wiekiem ponoć trudniej

reklama
dzięki Kinga85, mam nadzieje że się uda, chociaż byłby to pierwszy miesiąc starań, może za dużo wymagam hehe:-)
chociaż przy pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem, jedno podejście hehe no ale to było dawno temu, z wiekiem ponoć trudniej
a to nie ma chyba różnicy wiesz... różnie sie udaje kobietom

my prawie 2 lata sie staraliśmy o drugie widzisz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry