reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

witam się porannie, baaaardzo porannie, pewnie jeszcze wszystkie śpicie, a ja wstałam siusiu i już zasnąć nie mogę...
nam się w obu ciążach udało za trzecim razem, czyli tak jak mówią, do trzech razy sztuka :-D
miłego dnia Kochane!!

reklama
witam wszystkie dziewczyny:-)
ja niedawno wróciłam z przedszkola bo walczyłam z pozostawieniem tam małego, cyrk jak codzień, strasznie się wzbrania przed tym przedszkolem, już nie wiem sama rożważam zabranie go bo mam dość płaczu i histerii

witaski poranne,

kod do suwaczka trzeba skopiować URL bo inny nie wejdzie.
moje dziecko zamiast zasnąć to szaleje w sypialni,ostatnio coś mało sypia w dzień.
ja nadal chora
i na 16 idę na usg

Dzien dobry :))

Widzę, że na bezsenność cierpicie haha :)

Ja też do pupci nocka, synek dał popalić, a w zasadzie to 4ki dają nam popalić...
Dzień dziś jakiś dziwny, spać mi się chce i dziwnie niedobrze się robi :((

sawi kciuki za wizytę i usg!!

czarnulka a w przedszkolu jak sie zachowuje? Jak już sobie pójdziesz...?
Rozmawiałaś z Nim na temat przedszkola, dlaczego nie chce, co Mu się nie podoba? Może zapoznaj się bliżej z jakąś mamą synka kolegi, spotkajcie się po przedszkolu, chłopcy pewnie się polubią i będzie latwiej Go zostawiać... :)

dziuba, w pierwszej ciąży też tak rano wstawałam :) a spac szlam o 2 w nocy :) nie wiem po co i na co ;) teraz za to mam cheć wciąż spać i spać i spać!! Już od tygodnia :) (nie wiedziała o ciąży!!) ;p

Mąż po pracy zmęczony, odsypia nockę razem z synkiem, ja się już (albo dopiero) wykąpałam, 'przygotowałam' ;), jak chłopaki wstaną, to będę dzwonić do lekarza, ma dzis dyżur z szpitalu, więc myśle, że już dziś mnie zaprosi na małe badanko :))

Miłego dnia życzę!!:)

Hej Dziewczyny!

Myśmy z Młodym wstali dziś o 9.00. Ale za to noc nie w pełni przespana, bo Mały się ostatnio buntuje przeciwko spaniu we własnym łóżeczku, także najpierw są cyrki przy zasypianiu, a potem jak się przebudzi w nocy. I tak dziś w nocy mój Mąż chyba z godzinę próbował Go uspokoić, zanim Niutek wreszcie postanowił się poddać i zasnąć. Potem obudził się o 7.00 i wylądował w naszym łóżku i dospał jeszcze do tej 9.00.

Życzę udanych testów, wizyt i badań.

Miłego dnia :)

reklama
Cześć,
ja dzisiaj zostałam w domku, chyba od męza złapałam jakieś przeziębienie. Takze siedzimy sobie oboje chorzy w domu, Iga w przedszkolu. Na noc wzięłam pół panadolu, bo chyba tylko to można. Na gardło siemię lniane. Dzisiaj montuję syrop z cebuli. Mam nadzieję, że pomoże. Jutro muszę już iść do pracy, bo mam kilka terminowych rzeczy.
czarnulka no własnie jak maly zachowuje się w przedszkolu, jak juz pójdziesz? pytałas sie pań? a jak go zabierzesz to co dalej? pójdzie dopiero do szkoły? czy od wrzesia bedziesz próbowac znowu? gwarantuję Ci, ze bedzie jeszcze gorzej..bedzie starszy i jeszcze bardziej będzie wymuszał. ale oczywiscie to Twoja decyzja, takze zrobisz jak będziesz uważała za słuszne.

My jeszcze nie powiedzieliśmy rodzicom..nie wiem kiedy powiemy, narazie nie..

Co do bety, to ja w pierwszej ciąży też nie robiłam, starczył mi test, 2 testy:-) i wizyta u gina. Teraz zrobiłam, ponieważ chciałam sprawdzić czy wszystko ok, jaka beta i ile przyrośnie do jutra, bo jutro rano tez robię. To przewrażliwienie chyba z tej ostatniej nieudanej próby..i z doświadczenia mojej przyjaciółki, która też w zeszłym roku miała smutne sytuacje zwiazane z dwoma ciążami.
dziuba ja też zamierzam długo pracować. W pierwszej ciązy już chyba od 20 tyg byłam na zwolnieniu, do końca..teraz mam nadzieję, ze bede się czuła dobrze i bedę pracować ile będzie mi sie chcialo.

Dziewczyny czy macie jakieś objawy ciążowe? bo ja jakoś tak średnio..

Do góry