reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2011

hej dziewczyny witam sie jak zawsze jem nutelle poraz pierwszy bo nie lubialam jej a teraz smakuje,,miea nie nawidze ,pozdrawiam was wszystkie

reklama
Dzień dobry!!

A moja mama chodzina jakich mało, rozstępów żadnych, a ja... :wściekła/y:
pierwsze rozstepy z Adasiem wyszły mi w nocy z 12 na 13 listopada (12 kąpałam się i dokładnie oglądałam, bo 13 miałam wizytę),a 13 rano jak stanęłam przed lusterkiem, to płakałam tak, że chyba cały świat słyszał :-p urodziłam 5 stycznia :tak:

Ja jak mam czopki, to nie wymiotuje, ale jak nie mam, to jest masakra!! Zachcianek jako takich poważnych i dziwnych brak!! Jem tak jak Dziuba, dużo kanapek :-) z serem żółtym i do tego koniecznie jakieś warzywo! Wędlina mi nie smakuje :-(

Mononoke mi też się truskawek chciało ;-) ale takich z kompotu!! Pychotka!! ;-)
Link super, wielkie dzięki!! :-)
Gratuluję egzaminów!!

Ellsi trzymam kciuki za Twoje egzaminy!!

Mira póki co zaparć brak!!

Aniawos ja mam upławy, a czasami uczucie wręcz, że mi mokro :zawstydzona/y:

Mi_mi niezdrowy mc donalds nie jest taki zły ;-)
W piątek mąż mnie zabrał na obiad do restauracji :-) wylądowaliśmy w mc drive :-p
W razie bolesnego ząbkowania polecam maść BABY ORAYEL!! Mi ona życie uratowała!! Jest niedostępna w PL, jedynie w USA, jedna dziewczyna z BB ma je, sprzedaje, 2 tubki (jedna na dzień, druga na noc za 50 zł (taniej niż badziewny dentinox)) jak będziesz potrzebować daj znać, dam namiar :-)

Misiako słodziutką masz Córcię!!:-)

Kami20015 trzymam kciuki za rozum dla Chłopa!! :-)

Bafinka :-) trzymam kciuki, żeby udały się plany wycieczkowe :-)
My też w góry się wybieramy, ale już w kwietniu, później nad morze wyskoczymy :-) a mój Małżonek we wrześniu ma obóz Zakopanem!! Mam nadzieję, że uda Mu się wykręcić... :nerd:

Na koniec witam wszystkie nowe Mamusie!! Widzę, że kilka nowych jest!! :-)
Miłego oczekiwania na Bobaski Wam życzę!! :-)

Idę robić budyń, bo zaraz Adaś sie obudzi i godny będzie!! :-)
Ostatnio mnie nie było, bo w piątek małż mi zabrał komputer i oddał w niedzielę wieczorem, wczoraj zawirowanie było, wciąż coś, dzidziol marudzi... Spacer, obiad, zakupy... Mam nadzieję, że mi pozwoli synek na częstsze pisanie :-)
Teraz ma drzemkę, mam nadzieję, że nie do 2 w nocy jak dziś ;/

Gratuluję wszystkich wizyt i trzymam kciuki za następne!!

Spokojnego wieczoru!!
Buziaki:*

Kasica moja ciąża też jest młodsza, do zapłodnienia doszło na koniec cyklu, popaprało nam się jajeczkowanie, ale termin z OM mam niezmienny :-) Trzymam kciuki za wizytę kolejną!!

Dzięki dziewczynki za ciepłe słowa- mam nadzieję, że ten mój chłop rzeczywiście się ogarnie, bo kurczę nie mogę odpuścić- za dużo od tego zależy....

karola84- ale Ci zazdroszczę- ja jeszcze do 14.02 muszę wytrzymać, ale też będę w podobnym okresie, więc może też zobaczę łapki itp:)

No a tak poza tym to ja dalej bez objawów- no może trochę mnie mdli i nie wszystko zjem, a piersiątka może rzeczywiście się trochę powiększyły.... Już się nie wkręcam i wierzę, że wszystko jest ok :)

kami - na pewno się ogarnie, przecież nie jest już gówniarz to przejdzie mu i zobaczysz jak sie będzie jak głupi cieszyl z dzidzi, zabierz go na usg!!
zrób mu taki prezent na Walentynki, zobaczysz, oszaleje!! ja też mam lekarz na Walentynki i zabieram i męża i Martynkę :-D rodzinnie :-D

kasica - to niespodzianka z tym terminem... ale skoro wcześniej już @ nie miałaś to chyba też masz pewność co do wieku ciąży... ehh, sama już nie wiem...

ja się żegnam na dziś, idę kąpać małą i zmiatamy do wyrka, kakao, kolacja i seriale :-D

Tylko mamy problemy nie z akceptacją ciąży, a takie powszednie-materialne :) Na usg chodzi regularnie:)

A przypomniało mi się ostatnie usg: byłam u tego zupełnie obcego ginekologa i generalnie umówiłam się na samo usg. Dla mnie jest oczywiste, że jestem w ciąży, więc mu zapomniałam o tym powiedzieć. Jak przyszła moj kolej, wchodzę do gabinetu i pytam grzecznie lekarza czy nie będzie mu przeszkadzało jak partner też będzie i sobie popatrzy. Lekarz lekko się zdziwił i się mnie pyta : "a co on chce zobaczyć?". I wtedy skojarzyłam, że go nie poinformowałam o ciąży:-)

Hej Mamuśki :-)
Uprzejmie donoszę, że żyję, marnie, ale żyję ;-) Nie mogę się doczekać dnia kiedy ustąpią mdłości i wymioty, najgorsza ciąża ze wszystkich :sorry2: Wyglądam jak wrak człowieka, a jeszcze dzieciaczki nie ułatwiają mi życia ;-) Szczególnie Jessiczka, małe diablątko ;-)
Buziaki Wam wysyłam :tak:

dziuba termin OM może się drastycznie różnić od terminu z USG wystarczy że owulacja się przesunęła i gotowe, ale u mnie to w ogóle dziwne wszystko i będę mieć pietra do wizyty :baffled:
Według USG jestem wiatropylna - zapłodnienie miałoby miejsce sporo po ostatnim stosunku, akurat wiem kiedy było co grane bo była u nas sis i nie było jak

reklama
Kasica dziwne to, jak wychodzi ze wiatropylna, ale wiesz plemniczki moga dlugo zyc wiec wiesz.
A co widzial gin na usg? Masz jakies foto?

Do góry