reklama
kasica212
Sanka & Samka
Melduje się po wizycie Na USG wyszła ciąża młodsza o 2,5 tygodnia
termin niby na 11.10.2011 - 5 tydzień no cóż pożyjemy i zobaczymy kontrola za dwa tygodnie 22.02

Dzień dobry!!
A moja mama chodzina jakich mało, rozstępów żadnych, a ja...
pierwsze rozstepy z Adasiem wyszły mi w nocy z 12 na 13 listopada (12 kąpałam się i dokładnie oglądałam, bo 13 miałam wizytę),a 13 rano jak stanęłam przed lusterkiem, to płakałam tak, że chyba cały świat słyszał
urodziłam 5 stycznia 
Ja jak mam czopki, to nie wymiotuje, ale jak nie mam, to jest masakra!! Zachcianek jako takich poważnych i dziwnych brak!! Jem tak jak Dziuba, dużo kanapek :-) z serem żółtym i do tego koniecznie jakieś warzywo! Wędlina mi nie smakuje :-(
Mononoke mi też się truskawek chciało ;-) ale takich z kompotu!! Pychotka!! ;-)
Link super, wielkie dzięki!! :-)
Gratuluję egzaminów!!
Ellsi trzymam kciuki za Twoje egzaminy!!
Mira póki co zaparć brak!!
Aniawos ja mam upławy, a czasami uczucie wręcz, że mi mokro
Mi_mi niezdrowy mc donalds nie jest taki zły ;-)
W piątek mąż mnie zabrał na obiad do restauracji :-) wylądowaliśmy w mc drive
W razie bolesnego ząbkowania polecam maść BABY ORAYEL!! Mi ona życie uratowała!! Jest niedostępna w PL, jedynie w USA, jedna dziewczyna z BB ma je, sprzedaje, 2 tubki (jedna na dzień, druga na noc za 50 zł (taniej niż badziewny dentinox)) jak będziesz potrzebować daj znać, dam namiar :-)
Misiako słodziutką masz Córcię!!:-)
Kami20015 trzymam kciuki za rozum dla Chłopa!! :-)
Bafinka :-) trzymam kciuki, żeby udały się plany wycieczkowe :-)
My też w góry się wybieramy, ale już w kwietniu, później nad morze wyskoczymy :-) a mój Małżonek we wrześniu ma obóz Zakopanem!! Mam nadzieję, że uda Mu się wykręcić...
Na koniec witam wszystkie nowe Mamusie!! Widzę, że kilka nowych jest!! :-)
Miłego oczekiwania na Bobaski Wam życzę!! :-)
Idę robić budyń, bo zaraz Adaś sie obudzi i godny będzie!! :-)
Ostatnio mnie nie było, bo w piątek małż mi zabrał komputer i oddał w niedzielę wieczorem, wczoraj zawirowanie było, wciąż coś, dzidziol marudzi... Spacer, obiad, zakupy... Mam nadzieję, że mi pozwoli synek na częstsze pisanie :-)
Teraz ma drzemkę, mam nadzieję, że nie do 2 w nocy jak dziś ;/
Gratuluję wszystkich wizyt i trzymam kciuki za następne!!
Spokojnego wieczoru!!
Buziaki:*
Kasica moja ciąża też jest młodsza, do zapłodnienia doszło na koniec cyklu, popaprało nam się jajeczkowanie, ale termin z OM mam niezmienny :-) Trzymam kciuki za wizytę kolejną!!
A moja mama chodzina jakich mało, rozstępów żadnych, a ja...

pierwsze rozstepy z Adasiem wyszły mi w nocy z 12 na 13 listopada (12 kąpałam się i dokładnie oglądałam, bo 13 miałam wizytę),a 13 rano jak stanęłam przed lusterkiem, to płakałam tak, że chyba cały świat słyszał

Ja jak mam czopki, to nie wymiotuje, ale jak nie mam, to jest masakra!! Zachcianek jako takich poważnych i dziwnych brak!! Jem tak jak Dziuba, dużo kanapek :-) z serem żółtym i do tego koniecznie jakieś warzywo! Wędlina mi nie smakuje :-(
Mononoke mi też się truskawek chciało ;-) ale takich z kompotu!! Pychotka!! ;-)
Link super, wielkie dzięki!! :-)
Gratuluję egzaminów!!
Ellsi trzymam kciuki za Twoje egzaminy!!
Mira póki co zaparć brak!!
Aniawos ja mam upławy, a czasami uczucie wręcz, że mi mokro

Mi_mi niezdrowy mc donalds nie jest taki zły ;-)
W piątek mąż mnie zabrał na obiad do restauracji :-) wylądowaliśmy w mc drive

W razie bolesnego ząbkowania polecam maść BABY ORAYEL!! Mi ona życie uratowała!! Jest niedostępna w PL, jedynie w USA, jedna dziewczyna z BB ma je, sprzedaje, 2 tubki (jedna na dzień, druga na noc za 50 zł (taniej niż badziewny dentinox)) jak będziesz potrzebować daj znać, dam namiar :-)
Misiako słodziutką masz Córcię!!:-)
Kami20015 trzymam kciuki za rozum dla Chłopa!! :-)
Bafinka :-) trzymam kciuki, żeby udały się plany wycieczkowe :-)
My też w góry się wybieramy, ale już w kwietniu, później nad morze wyskoczymy :-) a mój Małżonek we wrześniu ma obóz Zakopanem!! Mam nadzieję, że uda Mu się wykręcić...

Na koniec witam wszystkie nowe Mamusie!! Widzę, że kilka nowych jest!! :-)
Miłego oczekiwania na Bobaski Wam życzę!! :-)
Idę robić budyń, bo zaraz Adaś sie obudzi i godny będzie!! :-)
Ostatnio mnie nie było, bo w piątek małż mi zabrał komputer i oddał w niedzielę wieczorem, wczoraj zawirowanie było, wciąż coś, dzidziol marudzi... Spacer, obiad, zakupy... Mam nadzieję, że mi pozwoli synek na częstsze pisanie :-)
Teraz ma drzemkę, mam nadzieję, że nie do 2 w nocy jak dziś ;/
Gratuluję wszystkich wizyt i trzymam kciuki za następne!!
Spokojnego wieczoru!!
Buziaki:*
Kasica moja ciąża też jest młodsza, do zapłodnienia doszło na koniec cyklu, popaprało nam się jajeczkowanie, ale termin z OM mam niezmienny :-) Trzymam kciuki za wizytę kolejną!!
Dzięki dziewczynki za ciepłe słowa- mam nadzieję, że ten mój chłop rzeczywiście się ogarnie, bo kurczę nie mogę odpuścić- za dużo od tego zależy....
karola84- ale Ci zazdroszczę- ja jeszcze do 14.02 muszę wytrzymać, ale też będę w podobnym okresie, więc może też zobaczę łapki itp
No a tak poza tym to ja dalej bez objawów- no może trochę mnie mdli i nie wszystko zjem, a piersiątka może rzeczywiście się trochę powiększyły.... Już się nie wkręcam i wierzę, że wszystko jest ok
karola84- ale Ci zazdroszczę- ja jeszcze do 14.02 muszę wytrzymać, ale też będę w podobnym okresie, więc może też zobaczę łapki itp
No a tak poza tym to ja dalej bez objawów- no może trochę mnie mdli i nie wszystko zjem, a piersiątka może rzeczywiście się trochę powiększyły.... Już się nie wkręcam i wierzę, że wszystko jest ok
kami - na pewno się ogarnie, przecież nie jest już gówniarz to przejdzie mu i zobaczysz jak sie będzie jak głupi cieszyl z dzidzi, zabierz go na usg!!
zrób mu taki prezent na Walentynki, zobaczysz, oszaleje!! ja też mam lekarz na Walentynki i zabieram i męża i Martynkę
rodzinnie 
kasica - to niespodzianka z tym terminem... ale skoro wcześniej już @ nie miałaś to chyba też masz pewność co do wieku ciąży... ehh, sama już nie wiem...
ja się żegnam na dziś, idę kąpać małą i zmiatamy do wyrka, kakao, kolacja i seriale
zrób mu taki prezent na Walentynki, zobaczysz, oszaleje!! ja też mam lekarz na Walentynki i zabieram i męża i Martynkę

kasica - to niespodzianka z tym terminem... ale skoro wcześniej już @ nie miałaś to chyba też masz pewność co do wieku ciąży... ehh, sama już nie wiem...
ja się żegnam na dziś, idę kąpać małą i zmiatamy do wyrka, kakao, kolacja i seriale

Tylko mamy problemy nie z akceptacją ciąży, a takie powszednie-materialne
Na usg chodzi regularnie
A przypomniało mi się ostatnie usg: byłam u tego zupełnie obcego ginekologa i generalnie umówiłam się na samo usg. Dla mnie jest oczywiste, że jestem w ciąży, więc mu zapomniałam o tym powiedzieć. Jak przyszła moj kolej, wchodzę do gabinetu i pytam grzecznie lekarza czy nie będzie mu przeszkadzało jak partner też będzie i sobie popatrzy. Lekarz lekko się zdziwił i się mnie pyta : "a co on chce zobaczyć?". I wtedy skojarzyłam, że go nie poinformowałam o ciąży:-)
A przypomniało mi się ostatnie usg: byłam u tego zupełnie obcego ginekologa i generalnie umówiłam się na samo usg. Dla mnie jest oczywiste, że jestem w ciąży, więc mu zapomniałam o tym powiedzieć. Jak przyszła moj kolej, wchodzę do gabinetu i pytam grzecznie lekarza czy nie będzie mu przeszkadzało jak partner też będzie i sobie popatrzy. Lekarz lekko się zdziwił i się mnie pyta : "a co on chce zobaczyć?". I wtedy skojarzyłam, że go nie poinformowałam o ciąży:-)
ewelinak1
Fanka BB :)
Kami - dobre 
a ja znowu w wir nauki - wróciłam po przerwie ze szkoły
zasypiam na wykładach - nie daję rady
pozdrawiam Was Dziewczynki

a ja znowu w wir nauki - wróciłam po przerwie ze szkoły
zasypiam na wykładach - nie daję rady
pozdrawiam Was Dziewczynki
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hej Mamuśki :-)
Uprzejmie donoszę, że żyję, marnie, ale żyję ;-) Nie mogę się doczekać dnia kiedy ustąpią mdłości i wymioty, najgorsza ciąża ze wszystkich
Wyglądam jak wrak człowieka, a jeszcze dzieciaczki nie ułatwiają mi życia ;-) Szczególnie Jessiczka, małe diablątko ;-)
Buziaki Wam wysyłam
Uprzejmie donoszę, że żyję, marnie, ale żyję ;-) Nie mogę się doczekać dnia kiedy ustąpią mdłości i wymioty, najgorsza ciąża ze wszystkich

Buziaki Wam wysyłam

kasica212
Sanka & Samka
dziuba termin OM może się drastycznie różnić od terminu z USG wystarczy że owulacja się przesunęła i gotowe, ale u mnie to w ogóle dziwne wszystko i będę mieć pietra do wizyty 
Według USG jestem wiatropylna - zapłodnienie miałoby miejsce sporo po ostatnim stosunku, akurat wiem kiedy było co grane bo była u nas sis i nie było jak

Według USG jestem wiatropylna - zapłodnienie miałoby miejsce sporo po ostatnim stosunku, akurat wiem kiedy było co grane bo była u nas sis i nie było jak
reklama