Dzień dobry!!
A moja mama chodzina jakich mało, rozstępów żadnych, a ja...
pierwsze rozstepy z Adasiem wyszły mi w nocy z 12 na 13 listopada (12 kąpałam się i dokładnie oglądałam, bo 13 miałam wizytę),a 13 rano jak stanęłam przed lusterkiem, to płakałam tak, że chyba cały świat słyszał

urodziłam 5 stycznia
Ja jak mam czopki, to nie wymiotuje, ale jak nie mam, to jest masakra!! Zachcianek jako takich poważnych i dziwnych brak!! Jem tak jak Dziuba, dużo kanapek :-) z serem żółtym i do tego koniecznie jakieś warzywo! Wędlina mi nie smakuje :-(
Mononoke mi też się truskawek chciało ;-) ale takich z kompotu!! Pychotka!! ;-)
Link super, wielkie dzięki!! :-)
Gratuluję egzaminów!!
Ellsi trzymam kciuki za Twoje egzaminy!!
Mira póki co zaparć brak!!
Aniawos ja mam upławy, a czasami uczucie wręcz, że mi mokro
Mi_mi niezdrowy mc donalds nie jest taki zły ;-)
W piątek mąż mnie zabrał na obiad do restauracji :-) wylądowaliśmy w mc drive

W razie bolesnego ząbkowania polecam maść BABY ORAYEL!! Mi ona życie uratowała!! Jest niedostępna w PL, jedynie w USA, jedna dziewczyna z BB ma je, sprzedaje, 2 tubki (jedna na dzień, druga na noc za 50 zł (taniej niż badziewny dentinox)) jak będziesz potrzebować daj znać, dam namiar :-)
Misiako słodziutką masz Córcię!!:-)
Kami20015 trzymam kciuki za rozum dla Chłopa!! :-)
Bafinka :-) trzymam kciuki, żeby udały się plany wycieczkowe :-)
My też w góry się wybieramy, ale już w kwietniu, później nad morze wyskoczymy :-) a mój Małżonek we wrześniu ma obóz Zakopanem!! Mam nadzieję, że uda Mu się wykręcić...
Na koniec witam wszystkie nowe Mamusie!! Widzę, że kilka nowych jest!! :-)
Miłego oczekiwania na Bobaski Wam życzę!! :-)
Idę robić budyń, bo zaraz Adaś sie obudzi i godny będzie!! :-)
Ostatnio mnie nie było, bo w piątek małż mi zabrał komputer i oddał w niedzielę wieczorem, wczoraj zawirowanie było, wciąż coś, dzidziol marudzi... Spacer, obiad, zakupy... Mam nadzieję, że mi pozwoli synek na częstsze pisanie :-)
Teraz ma drzemkę, mam nadzieję, że nie do 2 w nocy jak dziś ;/
Gratuluję wszystkich wizyt i trzymam kciuki za następne!!
Spokojnego wieczoru!!
Buziaki:*
Kasica moja ciąża też jest młodsza, do zapłodnienia doszło na koniec cyklu, popaprało nam się jajeczkowanie, ale termin z OM mam niezmienny :-) Trzymam kciuki za wizytę kolejną!!